07/05/2024
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 - 22:16

Παράσχος: «Τα παιδιά έδειξαν τρομερή διάθεση μετά το 60'»

Σύνθημα για νίκη και με ΟΦΗ από τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης

Νέα νίκη πήρε ο Αστέρας Τρίπολης και μετά το 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε στην αγωνιστική μεταμόρφωση που έδειξε η ομάδα του στο τελευταίο ημίωρο, όταν και η διάταξη ήταν 4-2-3-1.

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Αρκάδων έδωσε και σύνθημα για άλλο ένα τρίποντο εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ.

«Νομίζω είδαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι σήμερα. Μπορώ να πω ότι ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο δικαιούταν κάποιο ή κάποια γκολ αλλά ο τερματοφύλακάς μας ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα και πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια. Δυστυχώς είχαμε προβλήματα στην άμυνα και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον σχηματισμό μας παίζοντας με τρεις πίσω. Δεν μας πήγαινε τίποτα καλά κι έτσι περάσαμε ένα ημίχρονο που ήταν πολύ δύσκολο.

Μετά το 60' και από την είσοδο του Φερνάντεθ όπου πήγαμε σ' ένα 4-2-3-1 τα παιδιά έδειξαν τρομερή διάθεση. Είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας, πιστεύω ότι κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Εστω και στο 90' πετύχαμε ένα γκολ που είναι πολύ σημαντικό για μας και πήραμε μια σπουδαία νίκη και μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας στο οποίο θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μπορέσει η ομάδα να παίζει πολύ πιο απελευθερωμένα απ' ότι την βλέπουμε μέχρι σήμερα», δήλωσε ο Παράσχος.

Μοιραστείτε το: