26/04/2024
ΗΡΑΚΛΗΣ | Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 - 01:10

Βοσνιάδης: «'Εχουμε πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις»

Τι δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή μετά το φιλικό 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Τις δυνάμεις του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης δοκίμασε το Σάββατο (13/10) ο Ηρακλής σε φιλικό παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη να μένει ικανοποιημένος από τα όσα είδε από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής του «Γηραιού» στάθηκε στις πολλές λύσεις που διαθέτει η ομάδα ενώ σημείωσε πως ο επιπλέον χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής δίνει περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση.

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Διαθέτουμε μεγάλο βάθος και είναι λογικό να πραγματοποιήσω τόσες πολλές αλλαγές, καθώς πρέπει να αγωνιστούν όλα τα παιδιά. Έχουμε πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις και μακάρι να μην έχουμε τραυματισμούς.

Θα ήμασταν έτοιμοι για πρεμιέρα και την ερχόμενη εβδομάδα, όμως ο επιπλέον χρόνος μας δίνει περιθώρια για δουλειά και βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, με κυριότερο αυτόν της αποτελεσματικότητας στην τελική προσπάθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τη λήξη του φιλικού ο έμπειρος προπονητής.

Μοιραστείτε το: