24/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 - 21:58

Ο Κουλούρης έδωσε τη λύση για τον Ατρόμητο

Πήραν τη νίκη με 1-0 οι Περιστεριώτες * Μπορούσε το Χ η Λαμία και το άγγιξε με το δοκάρι του Βάντερσον στο 85'!

«Καθάρισε» με τον συνήθη ύποπτο… Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Λαμίας το βράδυ της Κυριακής (16/9) και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για ακόμα ένα παιχνίδι, οι Περιστεριώτες οφείλουν πολλά στον Ευθύμη Κουλούρη ο οποίος πέτυχε το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα οδηγώντας τους στη νίκη. Οι πάικτες του του Νταμίρ Κάναντι δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, ωστόσο απέδειξαν πως ακόμα και όταν δυσκολεύονται έχουν τις λύσεις.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Μάκη Χάβου, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, παρέμεινε δίχως βαθμό ωστόσο έδειξε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τα ματς κόντρα σε Άρη και Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ακόμα και όταν έμεινε με δέκα παίκτες στο 59’ δεν πτοήθηκε και στο τέλος θα μπορούσε να είχε πάρει και την ισοπαλία, που ίσως και να την άξιζε, αν το τρομερό φάουλ του Βάντερσον δεν κατέληγε στο δοκάρι.

Όταν ανέβηκε, σκόραρε...

Για πρώτη φορά φέτος ο Νταμίρ Κάναντι κατέβασε σύστημα με τρία στόπερ (Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης), θέλονταν να γεμίσει τη μεσαία γραμμή. Ωστόσο, μέχρι το 30', οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πιο φρέσκοι, προσπαθώντας να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο και στπ 22' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Βασιλαντωνόπουλο. Από το ημίωρο και μετά, οι γηπεδούχοι βρήκαν τα πατήματά τους και αφού προιδοποίησαν στο 41' με τη βολίδα του Μάντσον, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Κουλούρη στο 43'. 

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τους Φθιώτες να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση. Και μπορεί η αποβολή του Δημούτσου στο 59’ να δυσκόλεψε το έργο τους ωστόσο δεν τα παράτησαν… Η είσοδος του Επστάιν στον αγωνιστικό χώρο έδωσε πνοή στο κέντρο τους, με αποτέλεσμα να γίνουν απειλητικού ουκ ολίγες φορές με αποκορύφωμα το δοκάρι του Βαντερσον στο 85’, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Νωρίτερα, πάντως, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να σημειώσουν και δεύτερο γκολ αλλά ο Ενσικουλού δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Σαράνοφ.

Κορυφαίος του Ατρομήτου ήταν ο Κουλούρης, ο οποίος εκτός από το γκολ ήταν ιδιαίτερα κινητικός ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Γιαννούλης.

Από πλευράς φιλοξενούμενων, διακρίθηκε ο Μπερτόλιο ενώ θετικός ήταν και ο Επσταίν όταν μπήκε.

Διαιτητής ήταν ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Πάτρα (Μακεδονίας) και Σίπκα (Σάμου). Τέταρτος ήταν ο Γρατσάνης (Τρικάλων).

Κίτρινες: 69’ Σάκιτς - 34’, 59’ Δημούτσος

Κόκκινες: 59’ Δημούτσος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Γιαννούλης, Μάντσον (72’ Ούμπιντες), Βασιλακάκης (78’ Κωτσόπουλος), Ενσικουλού, Ουγκράι (60’ Μπουσούλατζιτς), Κουλούρης.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης (38’ Καρυπίδης), Αντέτζο, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Καραγκούνης (62’ Επστάιν), Καραμάνος (70’ Σκόνδρας), Μπερτόλιο, Μπαράλες.

- ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Μοιραστείτε το: