25/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 22 Απριλίου 2018 - 18:56

Σούπα στην Καλαμαριά και... κουλούρια

Στο 0-0 έμειναν Απόλλων Πόντου και Άρης, με τους «κίτρινους» να μην μπορούν να προσπεράσουν τον ΟΦΗ στην κορυφή της Β' Εθνικής

Κακοποίησαν το ποδόσφαιρο και έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία... Απόλλων Πόντου και Άρης απογοήτευσαν στο μεταξύ τους ματς στην Καλαμαριά το απόγευμα της Κυριακής (22/4), «κόλλησαν» στο 0-0 σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες και όσοι το παρακολούθησαν μάλλον το μετάνιωσαν.

Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δεν κατάφερε να προσπεράσει τον ΟΦΗ στην κορυφή της Β' Εθνικής ύστερα από 27 αγωνιστικές, μετρώντας 64 βαθμούς στη δεύτερη θέση, ενώ οι Πόντιοι με 44 πόντους μοιράζονται την 6η θέση με τη Δόξα Δράμας.

Ο Γεωργιάδης ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, σταθερός στα μετόπισθεν ο Δεληζήσης για τον Άρη.

Θα ξεχαστεί γρήγορα...

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάτι περισσότερο από μέτριο, με τους «κοκκινόμαυρους» να έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, ωστόσο μόνο μία φορά χρειάστηκε να επέμβει ο Καντιμοίρης σε ένα σουτ του Συμελίδη στο 20'.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι ήταν παντελώς ακίνδυνοι επιθετικά, έχοντας δώσει όλο το βάρος στο να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν, κάτι που έγινε σχετικά εύκολα.

Μοιραία, οι δύο αντίπαλοι οδηγήθηκαν άσφαιροι στα αποδυτήρια, με τους οπαδούς στις εξέδρες να μην χάνουν το κέφι τους πάντως κι ενώ στο γήπεδο ήταν παρόντες και οι φίλοι των «κίτρινων».

Μία από τα ίδια...

Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερό του μισό, με τους παίκτες του Καλαϊτζίδη να συνεχίζουν να έχουν το πάνω χέρι και με πιο δραστήριο τον Γεωργιάδη, που ανησύχησε δις τον Καντιμοίρη στο 63' και το 65'.

Από την πλευρά του, ο Σπανός έριξε στο ματς τον Διαμαντόπουλο στο 67', οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μια διάθεση να γίνουν επιθετικοί, δεν δημιούργησαν όμως καμία ευκαιρία.

Όσο περνούσε η ώρα το 0-0 έδειχνε ότι θα σφράγιζε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, όπερ κι εγένετο εντέλει και παρά την αποβολή του Καλί στο 89', σε ένα παιχνίδι που πραγματικά δεν θα το θυμάται κανείς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αγγελάκης του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τον Αϊναλή του Συνδέσμου Μακεδονίας και τον Χριστακόγλου του Συνδέσμου Χαλκιδικής

Κίτρινες: 13' Aμαραντίδης, 42' Μπρίτο, 74' Χασομέρης, 86' Καλί - 29' Κάσσος, 61' Τζανακάκης, 85' Παυλίδης.

Κόκκινες: 89' Καλί.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Καλί, Καπίας, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Βεργώνης, Μπρίτο (90'+3 Λιόνης), Συμελίδης, Χασομέρης (90' Καλαϊτζίδης), Ηλιάδης (79' Κυβελίδης).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν (80' Παυλίδης), Ιντζόγλου, Μπαργκάν (85' Ντούνης), Κάσσος (67' Διαμαντόπουλος), Πλατέλλας, Πασάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

Μοιραστείτε το: