26/04/2024
Πρωτάθλημα | Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 - 02:34

«Χ» και έπεσαν και οι δύο...

Ρήγας Φεραίος και Θήβα έμειναν στο 0-0, αποχαιρετώντας τη Γ' Εθνική

Χωρίς νικητή και σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε η κυριακάτικη (1/4) αναμέτρηση του Ρηγα Φεραίου με τη Θήβα, ένα αποτέλεσμα που αποδείχθηκε καταδικαστικό και για τις δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στο παιχνίδι της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής ο Γκάγκας είχε μια καλή κεφαλιά στο 18' για λογαριασμό των γηπεδούχων που απέκρουσε δύσκολα ο Μόνος, ο οποίος ενήργησε αποτελεσματικά και στο πολύ δυνατό σουτ του Μπόρα στο 69'.

Οι Βοιωτοί απείλησαν στο 77', με τον Παπαγιάννη να σταματά με εντυπωσιακή επέμβαση το δυνατό σουτ του Κάρλος, δέκα λεπτά αργότερα ο Ρήγας βρέθηκε κοντά στο 1-0, αλλά ο Μόνος απέκρουσε το συρτό σουτ του Νασιακόπουλου, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Χατζηλάμπρου σούταρε από το σημείο του πέναλτι και ο Παπαγιάννης απέτρεψε το 0-1.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα του Βελεστίνου να τερματίζει στην 8η θέση με 35 βαθμούς, υστερώντας στην ισοβαθμία με τον Α.Ο. Σελλάνων.

Η Θήβα κατέλαβε την 9η θέση με 34 πόντους κι έτσι αμφότεροι αποχαιρετούν τη Γ' Εθνική.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Χρήστος Σπαθής): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Αλεξίου, Χατζησταμάτης (74' Νασιακόπουλος), Μπόρας (83' Γεωργατζής), Τσιώλης, Τσελεπής, Τζοβάρας.

ΘΗΒΑ (Νίκος Βαμβακούλας): Μόνος, Τόπι, Ζυγογιάννης, Χριστοδουλόπουλος, Αργυρίου, Πλατέλας, Κοτώρος (74' Βουρνάζος), Σένκα (57' Τζαφάρ), Καραλής (67' Ρεσβάνης), Κάρλος (79' Κάρλος), Χατζηλάμπρου.

Πηγή ΦΩΤΟ: magnesiasports.gr

Μοιραστείτε το: