26/04/2024
Ομάδες | Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 - 17:06

Ζαλαώρας: «Ο καλύτερος κίπερ της Β' Εθνικής είναι ο Αποστολίδης»

Ο προπονητής τερματοφυλάκων των Τρικάλων αξιολόγησε όλους όσους αγωνίζονται στο «1» της κατηγορίας

Τους πέρασε όλους από το μικροσκόπιο... Ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές τερματοφυλάκων της κατηγορίας, ο Γιάννης Ζαλαώρας, αξιολόγησε όλους τους κίπερ του πρωταθλήματος μέσω του goaltrikala.gr.

Κατά την άποψή του καλύτερος όλων είναι ο Αποστολίδης των Τρικάλων, με τον οποίο συνεργάζεται, ενώ για ρκετούς ακόμη μίλησε με καλά λόγια, όπως οι Στρέζος, Λαζαρίδης και Βούρας, ενώ ιδιαίτερα ταλαντούχο φαίνεται πως θεωρεί τον Παϊτέρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Άρης

Για τον Αναγνωστόπουλο: Έχει πολλά προσόντα. Έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα, παρότι δεν ξεκίνησε ως βασικός. Μόλις του δόθηκε η ευκαιρία την άρπαξε από τα μαλλιά. Ο ανταγωνισμός του με τον Καντοιμήρη μέσα από τις προπονήσεις έχει θετικό αντίκτυπο και στην ομάδα του Άρη… Η διάρκεια καταξιώνει έναν γκολκίπερ και γι’ αυτό θα ήθελα να τον δω και στο επόμενο πρωτάθλημα. Είναι, όμως, αναμφίβολα μέσα στους τρεις κορυφαίους του α’ γύρου.

ΟΦΗ

Για τους Στρέζο – Δερμιτζάκη: Ο Γιώργος είναι υπερπολύτιμος για την ομάδα του Οφη και σε συνεργασία με τον άλλο τερματοφύλακα της ομάδας, τον Δερμιτζάκη, αποτελούν ένα εξαιρετικό δίδυμο. Ιδιαίτερα στο μεταξύ μας αγώνα ήταν καταπληκτικός και γλύτωσε την ομάδα από βέβαια ήττα! Στον Οφη σίγουρα θα αισθάνονται ασφαλείς στα γκολπόστ.

Παναχαϊκή

Για τους Χαλκιά-Βρονταρα-Σουλη :Ο Κώστας αποτελεί σταθερή αξία καθώς βρίσκεται χρόνια στο χώρο, είναι πρωταθλητής Ευρώπης και έχει υπάρξει βασικό μέλος σε ομάδες Α’ Εθνικής. Παράλληλα, έχει σημαντική καριέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που από μόνο του είναι πολύ ξεχωριστό. Είναι έμπειρος και πολύτιμος για την ομάδα της Παναχαικής, καθώς βοηθά και μόνο με την παρουσία του την υπόλοιπη ομάδα εμπνέοντας σιγουριά. Ο Σπύρος είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας με καλά πόδια και πολύ καλός κάτω από τα δοκάρια Να σημειώσω ότι μόνο κέρδος θα έχει ο νεαρός Σουλης από την παρουσία των δύο αυτών τερματοφυλάκων.

Τρίκαλα

Για τους Αποστολίδη – Γιδόπουλο -Βουτσελά: Για εμένα ο Μανώλης Αποστολίδης είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην κατηγορία. Είναι ένας τερματοφύλακας με πολλά φυσικά και σωματικά προσόντα. Κάνει πολύ καλό πρώτο γύρο. Έδωσε βαθμούς στην ομάδα. Μεγάλο του προτέρημα αποτελεί το ότι έχει γρήγορη σκέψη, πολύ καλή αντίδραση και σωστές τοποθετήσεις στην εστία. Επίσης, ξεχωρίζει για την ικανότητά του στον αέρα και την πολύ καλή του τεχνική με την μπάλα στα πόδια και την άριστη επικοινωνία με την αμυντική του γραμμή. Θεωρώ ότι είναι αδικία να μην έχει αγωνιστεί Souper Legue αυτός ο τερματοφύλακαςΌσον αφορά τους Γιδόπουλο-Βουτσελά πρόκειται για δύο νεαρούς και εξελίξιμους τερματοφύλακες. Δουλεύουν πάρα πολύ στην προπόνηση και γενικώς έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. . Η ομάδα πρέπει να έχει πάντα ετοιμοπόλεμους γκολκίπερ για να βοηθήσουν όποτε χρειαστεί. Οι τερματοφύλακες θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή τους και να ξέρουν ότι αυτός είναι δίκαιος. Ότι δεν δουλεύει, για παράδειγμα, περισσότερο με τον έναν και λιγότερο με τον άλλον. Αυτό, άλλωστε, θα ήταν τεράστιο λάθος και εμείς τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά.

Δόξα Δράμας

Για τον Βούρα: Τερματοφύλακας με πολλές εμπειρίες . Σταθερός τερματοφύλακας κάτω από τα δοκάρια, καλός με τα πόδια αλλά θεωρώ ότι υστερεί λίγο στον αέρα. Έχει ένα δυνατό εσωτερικό «αντίπαλο» να ανταγωνιστεί, τον Μένκα, ο οποίος έχει πολύ καλή τεχνική.

Κισσαμικός

Για τον Λαζαρίδη: Δεν είναι τυχαίο ότι πρωταγωνιστεί όπου πάει. Πραγματοποιεί ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Έχει εμπειρία στο παιχνίδι του και είναι καλός και με την μπάλα στα πόδια. Ο Γαβαλάς με τον Παπαδόπουλο να τον ακούν και να είναι σίγουροι ότι μόνο κερδισμένοι θα βγουν.

ΑΕ.Καραϊσκάκης

Για τον Μέλκα: Προσπαθεί, ωστόσο έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της θέσης και να δουλέψει περισσότερο, καθώς υστερεί αρκετά στον τομέα της τακτικής. Καλός με τα πόδια, αλλά και στον αέρα. Και ο Ραχιώτης είχε καλή εικόνα στα μέχρι τώρα παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε. Αυτό το πιστώνεται σαφώς και ο προπονητής τους.

ΑΕ Σπάρτη

Για τον Γιακουμή: Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση και αποτελεί σταθερή αξία στο χώρο. Τερματοφύλακας εκρηκτικός. Πολύ καλός με τα πόδια αλλά και κάτω από τα δοκάρια. Η αγωνιστική του αξία είναι γνωστή. Νομίζω ότι τα υπόλοιπα είναι περιττά για αυτόν τον τερματοφύλακα.

Απόλλων Λάρισας

Για τον Παιτέρη: Ο τραυματισμός του Φιρινίδη του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί με την ομάδα του. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει. Έχει πολλά προσόντα και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Πολύ καλός με τα πόδια. Τον πιστεύω πολύ. Μπορεί να αφήσει εποχή.

Αιγινιακός

Για τον Τόλιο: Τερματοφύλακας με πολλές εμπειρίες. Σίγουρα με την παρουσία του βοηθά την ομάδα καθώς και τον νεαρό τερματοφύλακα Καραγκίοζη. Τερματοφύλακες με πλούσια σωματικά προσόντα και πολύ καλή τεχνική.

Απόλλων Πόντου

Για τον Τζόναθαν Λόπεθ: Έχει παραστάσεις από Α’ Εθνική .Έχει εκρηκτικότητα στο παιχνίδι του και είναι καλός με την μπάλα στα πόδια. Και ο Καλογεράκης στα παιχνίδια που αγωνίστηκε είχε καλή απόδοση.

Αναγέννηση Καρδίτσας

Για τον Γκέκα: Είχε ορισμένες μεταπτώσεις στην απόδοσή του σε όσα παιχνίδια αγωνίσθηκε. Τερματοφύλακας με πλούσια σωματικά προσόντα. Υστερεί λίγο στην τεχνική, αλλά έχει σαφώς πολλά περιθώρια βελτίωσης. Σίγουρα το μέλλον τού ανήκει. Όσον αφορά τον νεαρό Κάτσικα είναι μικρός σε ηλικία. Υστερεί σε εμπειρίες αλλά έχει πλούσια σωματικά προσόντα. Σίγουρα το μέλλον του ανήκει.

Εργοτέλης

Για τους Λαδά-Χανιωτάκη-Κατσιμήτρο: Και οι τρεις έχουν άριστη τεχνική στα πόδια (δεξί – αριστερό πόδι) και είναι πολύ γρήγοροι και οι τρεις. Έχουν έναν έμπειρο προπονητή και πρέπει να το εκμεταλλευτoυν.Στο δεύτερο γύρο τους περιμένω καλύτερους.

Βέροια

Για τον Γιαγκιόζη: Είναι μικρός σε ηλικία. . Μεγάλο του προτέρημα αποτελεί το ότι είναι ταχυδυναμικός και έχει πολύ καλή αντίληψη. Πραγματοποίησε ένα πολύ καλό α’ γύρο με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία.

Παναιγιάλειος

Για τον Αθανασίου: Eίναι ένας τερματοφύλακας με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Έχει άριστη τεχνική με τα πόδια.Αποτελεί μέλος της Εθνικής Ομάδας(U19). Πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα αποτελέσει το μήλο της Έριδος για πολλές ομάδες.

Πανσερραϊκός

Για τον Πολίτη: Είναι μικρός σε ηλικία. Υστερεί σε εμπειρίες. Έχει έναν έμπειρο προπονητή και πρέπει να το εκμεταλλευτεί .Έχει άριστα τακτικά στοιχεία βγάζοντας γρήγορα την ομάδα του στην επίθεση. Υστερεί στον τομέα της τεχνικής και της εξόδου, αλλά με τη σωστή καθοδήγηση του προπονητή του μπορεί να καταφέρει πολλά. Σίγουρα στη συνέχεια της σεζόν τον περιμένω πιο πολύ βελτιωμένο.

Αν δουλέψει μεθοδικά, θα γίνει σωστός τερματοφύλακας.

Καλλιθέα

Για τον Θεοδωράκη: Εξελίξιμος τερματοφύλακας. Με εικόνες από σούπερ λιγκα με την ομάδα του Ατρόμητου. Πολύ καλός με τα πόδια. Σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα του.

Μοιραστείτε το: