24/04/2024
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 - 01:25

Οφόε: «Πολύ όμορφο συναίσθημα να σκοράρεις σ' αυτό το γήπεδο...»

Περιχαρής ο μέσος του Ολυμπιακού για το γκολ ενάντια στη Ριέκα * Τι δήλωσαν Μπεν, Ρέτσος, Κούτρης, Καπίνο και Φορτούνης

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού πέτυχε ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε στη νίκη επί της Ριέκα και ο 28χρονος μέσος ήταν περιχαρής μετά το τέλος του ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παράλληλα, ο χαφ των Πειραιωτών εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα επιτευχθεί στη ρεβάνς επί κροατικού εδάφους.

«Είναι πραγματικά ένα πολύ όμορφο συναίσθημα να σκοράρεις σ' αυτό το γήπεδο. Χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό το γκολ, γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς και νομίζω ότι μπορώ να το απολαύσω ιδιαιτέρως.

Πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο, το γνωρίζαμε αυτό από την αρχή, όμως το σημαντικό είναι ότι με την εικόνα μας αυτή, δείξαμε ότι και εμείς έχουμε αρχίσει να γινόμαστε πλέον μία πραγματική ομάδα.

Νομίζω ότι εάν πάμε στη ρεβάνς και διατηρήσουμε την ίδια νοοτροπία αλλά και τον ίδιο ρυθμό με τον οποίο δουλεύουμε μέσα στο παιχνίδι αλλά και στις προπονήσεις, μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα. Το σημαντικό είναι να πιστεύουμε στο εαυτό μας, να πιστεύουμε στην πρόκριση και πάμε στην Κροατία να κάνουμε το παιχνίδι μας», δήλωσε ο Οφόε.

Από την πλευρά των υπόλοιπων παικτών του Ολυμπιακού ειπώθηκαν τα εξής:

Μπεν: «Ναι, με ικανοποιεί το 2-1 γιατί καταφέραμε να κερδίσουμε. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε σήμερα, παίζαμε μπροστά στον κόσμο μας, ήταν κάτι που επιθυμούσαμε πολύ. Προσπάθησα και εγώ από την πλευρά μου πάρα πολύ και νιώθω άτυχος γιατί δεν κατάφερα να σκοράρω, όμως νιώθω πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Πιστέυω ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Θα πάμε στην Κροατία για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Σήμερα θέλαμε να παίξουμε καλά. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, θα έπρεπε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ, όμως θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε και να προκριθούμε».

Ρέτσος: «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την ομάδα μας. Καταφέραμε και πήραμε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό. Δεν έχει σημασία κάτι άλλο, παρά μόνο ότι πήραμε τη νίκη σήμερα. Την αξίζαμε, την πήραμε, κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Είδαμε τους αντιπάλους μας που κάνανε πολύ λίγες ευκαιρίες, αλλά καταφέρανε και βάλανε ένα γκολ.

Μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά πήρανε την κόκκινη κάρτα που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και καταφέραμε να γυρίσω το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, κοιτάμε το παιχνίδι με τη Λάρισα και την Τρίτη κάνουμε το δεύτερο βήμα για να περάσουμε εκεί που ανήκει ο Ολυμπιακός.

Πιστεύω πάρα πολύ στην πρόκριση. Και εγώ και ο σύλλογος και όλοι οι συμπαίκτες μου. Θα πάμε εκεί μέσα, θα τα δώσουμε όλα και πιστεύουμε στην πρόκριση.

Δεν με επηρεάζουν καθόλου όσα λέγονται για μένα. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Εγώ κοιτάω μόνο να παίζω ποδόσφαιρο και αυτό που θέλω είναι να μην γίνεται θέμα. Δεν θέλω να ξανασχοληθώ με αυτό το θέμα μέχρι να υπάρχει κάτι επίσημο. Ανήκω στον Ολυμπιακό, θέλω να παίξω, κοιτάω μόνο την πρόκριση και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή».

Κούτρης: «Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, θέλαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο να καταλάβει ότι δεν έχει καμία τύχη. Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Ο αντίπαλος κατάφερε με την πρώτη να σκοράρει, εμείς κάναμε 7-8 ευκαιρίες, αλλά δόξα τον Θεό τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι να γυρίσουμε το παιχνίδι και τελικά τα καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό. Το πιο σημαντικό ήταν ότι συνεχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Αυτό κάναμε και δικαία κερδίσαμε το παιχνίδι.

Μας δίνει μικρό πλεονέκτημα το 2-1, θα πάμε εκεί με στόχο τη νίκη να τελειώσουμε τη δουλειά και να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει».

Καπίνο: «Δεν νομίζω πως η Ριέκα έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Εμείς ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Η Ριέκα στάθηκε τυχεροί, εμείς άτυχοι και προηγήθηκαν. Μέχρι το 30' θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά γκολ Είχαμε μια κακή στιγμή στην άμυνα, γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο, αλλά σημασία έχει πως καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αρχικά θα κοιτάξουμε τι θα κάνουμε με τη Λάρισα και μετά για την Τρίτη και τη ρεβάνς».

Φορτούνης: «Σίγουρα έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Καταφέραμε και γυρίσαμε το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Έχουμε τώρα τον επαναληπτικό όπου θα αντιμετωπίσουμε πίεση, αφού θα αγωνιστούμε εκτός έδρας. Έχουμε το προβάδισμα και θέλουμε να το διατηρήσουμε στη ρεβάνς».

Μοιραστείτε το: