28/04/2024
Μπάσκετ | Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 - 23:33

Παπαθεοδώρου: «Περήφανοι γι' αυτά τα παιδιά»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός εξήρε τους παίκτες του για την εμφάνιση κόντρα στην Ισπανία

Αποκαθήλωσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία με τρόπο εντυπωσιακό το βράδυ του Σαββάτου (22/7) η Ελλάδα, η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών με 77-56.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ματς εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίησή του για όσα είδε από τους παίκτες του.

Αναλυτικά:

«Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις σε ένα ημιτελικό. Τα παιδιά κάνανε σπουδαία δουλειά και δείξανε μεγάλη θέληση και πάθος, μετά από δύο δύσκολα παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Λιθουανία. Τα παιδιά το απόλαυσαν. Ήμασταν καλύτεροι και δίκαια θα είμαστε στον τελικό».

Αναφορικά με την πίεση που ένοιωσε η Εθνική μας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε: «Η πίεση ήταν μεγαλύτερη, όμως μετά την ανατροπή με την Λιθουανία, παίξαμε χωρίς πίεση και άγχος. Καταφέραμε να κερδίσουμε εύκολα την πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Για το Ισραήλ: «Όπως και με το Μαυροβούνιο έτσι και τώρα θεωρούμαστε τα φαβορί, όμως το Ισραήλ έχει αποδείξει πως έχει ποιότητα. Αφήστε μας να το χαρούμε σήμερα, αύριο θα κάνουμε το καλύτερο. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά τα παιδιά που εδώ και 5 χρόνια είναι σταθερά στο υψηλότερο επίπεδο».

Μοιραστείτε το: