26/04/2024
Ομάδες | Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 - 14:38

Το «ευχαριστώ» του Πλαβούκου

Ο 22χρονος έδωσε συγχαρητήρια σε όσους πάλεψαν προκειμένου να παραμείνει στη Β' Εθνική ο Αχαρναϊκός

Αυλαία έπεσε την Κυριακή (12/6) στη Β' Εθνική με τον Αχαρναϊκό να είναι μία από τις ομάδες που πέτυχαν τον στόχο τους. Οι Μενιδιάτες πέρασαν αρκετές δυσκολίες αλλά κατάφεραν να μείνουν στην κατηγορία.

Ο Παναγιώτης Πλαβούκος λίγες ώρες μετά το ματς με τον Κισσαμικό θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο τους «πράσινους» και μέσω ποσταρίσματός του στο facebook συνεχάρη όσους βοήθησαν προκειμένου να είναι ο Αχαρναϊκός η μοναδική αθηναϊκή ομάδα που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Β' Εθνική.

Αναλυτικά: «ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ..ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ...ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ Κ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΣΤΟ ΩΣΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΝΑΙ Ο ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ Κ ΑΥΤΟ ΧΑΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ..ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!»

Μοιραστείτε το: