02/05/2024
Ομάδες | Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013 - 19:24

«Ντουέτο» μεταγραφών, αναμονή για Χλωρό

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ - ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ * ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 34ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ

Μετά την απόκτηση του Άρη Λώττα, για τη συμφωνία με τον οποίο σας έχει ενημερώσει το A-SPORTS από τη Δευτέρα (31/12), η Κόρινθος προχώρησε σε ακόμα δύο μεταγραφές.

Ο λόγος για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Δασκαλάκη (ΦΩΤΟ), ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Αχαρναϊκό, και τον 19χρονο αμυντικό Αργύρη Αράπογλου, ο οποίος επιστρέφει στην Κόρινθο έπειτα από ενάμιση χρόνο. Αμφότεροι, μάλιστα, βρέθηκαν την Τετάρτη (2/1) στην προπόνηση της «Μπάρτσα» και τέθηκαν στη διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου, κάτι που αναμένεται να συμβεί από την Πέμπτη (3/1) και με τον Λώττα.

Σε ό,τι αφορά το μεγάλο μεταγραφικό στόχο της Κορίνθου, αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Χλωρό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το A-SPORTS αναφέρθηκε από την Τρίτη (1/1) και πλέον τις πληροφορίες αυτές τις επιβεβαιώνουν και οι άνθρωποι της ομάδας. Η «Μπάρτσα» έχει καταθέσει πρόταση στον 34χρονο επιθετικό, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την Καβάλα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν στην ομάδα της Μακεδονίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της Κορίνθου περιμένουν την απάντησή του την Πέμπτη (3/1), όμως είναι πιθανό ο Χλωρός να ζητήσει μερικές ημέρες ακόμα διορία, έτσι ώστε να δει τι θα γίνει με την Καβάλα. Αν συμβεί αυτό, δεν αποκλείεται η Κόρινθος να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις που την ενδιαφέρουν.

Μοιραστείτε το: