17/05/2024
Ομάδες | Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012 - 15:18

Παίρνει Λώττα η Κόρινθος, θέμα με Λουμπαρδέα

ΣΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ 24ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΟ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η «ΜΠΑΡΤΣΑ»

Κοντά στην απόκτηση του Άρη Λώττα (ΦΩΤΟ) βρίσκεται η Κόρινθος. Ο 24χρονος μέσος μπορεί να «μετακόμισε» το περασμένο καλοκαίρι στην Κέρκυρα, όμως ο Άκης Μάντζιος δεν του έχει δώσει ευκαιρίες κι έτσι αναμένεται να αποχωρήσει από τους Φαίακες.

Οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει έρθει από το πρωί της Δευτέρας (31/12) σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της Κορίνθου και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μόλις μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα, αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται να προκύπτει θέμα αποχώρησης του Νίκου Λουμπαρδέα από την «Μπάρτσα». Ο 28χρονος μέσος δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο φιλικό της Κυριακής (30/12) με την Ένωση Ερμιονίδας και φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από τη διοίκηση της ομάδας, λόγω οικονομικών οφειλών που υπάρχουν προς το πρόσωπό του.

Την Τετάρτη (2/12) αναμένεται να συναντηθεί με τους ιθύνοντες της Κορίνθου και, αν δεν βρεθεί λύση, τότε θα φύγει από την ομάδα. Μάλιστα, έχει ήδη προκύψει φημολογία που θέλει τον Μανδραϊκό να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Μοιραστείτε το: