05/12/2023
Πρωτάθλημα | Σάββατο 11 Απριλίου 2015 - 20:13

Ψηφίστε ποιοι θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα και ποιοι θα μείνουν στη Β’ Εθνική

Πάρτε μέρος στη δημοσκόπηση του a-sports.gr * Διαλέξτε τις ομάδες που θα κερδίσουν τα δύο εισιτήρια των πλέι οφ για τη μεγάλη κατηγορία και αυτές που θα σωθούν στα πλέι άουτ σε 1ο και 2ο όμιλο

Η κανονική περίοδος της Β’ Εθνικής ολοκληρώθηκε και πλέον το ενδιαφέρον στην κατηγορία κορυφώνεται με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ!

Το a-sports.gr σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε την άποψή σας για το ποιες ομάδες θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα και ποιες θα παραμείνουν στη Β’ Εθνική.

- ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΟΜΙΛΟ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

 

* Προσοχή: Για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη αξιοπιστία της δημοσκόπησης κάθε ψήφος είναι μοναδική ανά ψηφοφορία. Δηλαδή, υπάρχει ρύθμιση και δεν μπορεί κάποιος αναγνώστης να ψηφίσει δεύτερη φορά από την ίδια σύνδεση.


- H ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 23.59

  • Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο πρώτες ομάδες από τα πλέι οφ ανεβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα και οι τρεις πρώτες από κάθε όμιλο των πλέι άουτ παραμένουν στη Β’ Εθνική. Έτσι θα μεταφραστούν και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.
Μοιραστείτε το: