22/07/2024
Ομάδες | Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 - 13:31

Μήνυση και αίτημα άσκησης ποινικής δίωξης από Κούγια

Πιέζει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, που διαφωνεί με την αναβολή

Mηνυτήρια αναφορά με αίτημα ποινικής δίωξης κατέθεσε τη Δευτέρα (17/11) ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας για το γεγονός ότι ο αθλητικός εισαγγελέας αγνόησε την Παναχαϊκή στις κλήσεις του για καταθέσεις των εμπλεκομένων σε ό,τι αφορά την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο.

Ο πρόεδρος της αχαϊκής ΠΑΕ κατηγορεί, επίσης, για παράβαση καθήκοντος αξιωματούχους της Ελληνικής Αστυνομίας για το γεγονός ότι εισηγήθηκαν στον υφυπουργό Αθλητισμού την αναβολή του αγώνα Παναχαϊκή - ΑΕΚ, με σκοπό, όπως υποστηρίζει, να βλάψουν την πατρινή ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφέρει: «H ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι:

Σήμερα στις 13.00 μ.μ. ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας θα καταθέσει ενώπιον του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ζαγοραίου μηνυτήρια αναφορά με αίτημα την άσκηση ποινικής διώξεως η την δια προκαταρτικής εξετάσεως από την Εισαγγελία Αθηνών με αντικείμενο την απόπειρα ανθρωποκτονίας του Χριστόφορου Ζωγράφου, την εκβίαση των Γεωργίου Σαρρή, Χριστόφορου Ζωγράφου και θύμα την ΠΑΕ Παναχαϊκή και την παράβαση καθήκοντος ανωτάτων αξιωματούχων της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι χωρίς καμία σοβαρή αιτία εισηγήθηκαν στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό την αναβολή του αγώνα ΠΑΕ Παναχαϊκή – ΠΑΕ ΑΕΚ με σκοπό να ωφελήσουν την ΠΑΕ ΑΕΚ και σκοπό να βλάψουν την ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Η μηνυτήρια αναφορά κατατίθεται λόγω αγανακτήσεως της ΠΑΕ Παναχαϊκή από την ενέργεια του Αθλητικού Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου ο οποίος αντί να διατάξει αμέσως προκαταρτική εξέταση όπως έκαναν στο παρελθόν ακόμα και για ήσσονος σπουδαιότητας θέματα οι Εισαγγελείς κ.κ. Λακαφώσης και Κορέας, αυτός κάλεσε για συζήτηση - συστάσεις τους κ.κ. Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαρρή και αγνόησε εντελώς την ΠΑΕ Παναχαϊκή η βλάβη των συμφερόντων της οποίας ήταν και η αιτία της διαπράξεως των εγκλημάτων.

Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας κατέθεσε στην Football League αίτημα εκτάκτου διοικητικού συμβουλίου των μελών της Football League με αφορμή τα καταγγελθέντα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και από τα οποία σαν στόχο είχαν την βλάβη της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υποβάλλει μήνυση και αγωγή εις βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας "ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ" για την συκοφαντική δυσφήμιση που διαπράττουν κάθε μέρα εις βάρος του».

Μοιραστείτε το: