07/05/2021
Άλλα αθλήματα | Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 - 01:08

Χάλκινα μετάλλια για Γκουντουρά και Χαριτωνίδου

Με το δεξί η ελληνική αποστολή του τάε κβον ντο στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου εφήβων - νεανίδων

Με τρεις διακρίσεις και δύο μετάλλια ολοκληρώθηκε για την ελληνική αποστολή η πρώτη μέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος εφήβων - νεανίδων που διεξάγεται στο Νουσαμπέ του Τατζικιστάν.

Τόσο η Σταυρούλα Γκουντουρά όσο και η Αικατερίνη Χαριτωνίδου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα tull, με το οποίο και ξεκίνησε το Παγκόσμιο.

Από εκεί και πέρα, στην 5η θέση κατετάγησαν οι Χρήστος Αναστασιάδης, Χρήστος Ζελελίδης και Ευαγγελία Χατζοπούλου, επίσης στο αγώνισμα tull.

Οι δύο Έλληνες προπονητές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις των νεαρών αθλητών και αθλητριών και περιμένουν ακόμα καλύτερη συνέχεια στο Παγκόσμιο.

«Πήραμε τα δύο πρώτα μετάλλια, αλλά πιστεύουμε ότι και η συνέχεια θα είναι πολύ καλή. Οι αθλητές μας είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι, έχουν μεγάλες δυνατότητες και πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα κινηθούν σε υψηλά επίπεδα», ήταν η κοινή θέση των Φώτη Φωτιάδη και Στέλιου Γιαϊλίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημαντικότερο τουρνουά σε αυτές τις ηλικίες συμμετέχουν 43 χώρες με περίπου 600 συνολικά αθλητές και αθλήτριες.

Μοιραστείτε το: