24/02/2026
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2026 - 17:19

Παναθηναϊκός: Εκτός δράσης για 1,5 μήνα ο Πάλμερ-Μπράουν

Οστικό οίδημα στο δεξί του πόδι έχει ο Αμερικανός στόπερ * Με Πελίστρι η αποστολή για Πλζεν

Ένα δυσάρεστο και ένα ευχάριστο για τον Ράφα Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό…

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την Τρίτη (24/2) την εν Ελλάδι προετοιμασία τους για τη ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν που θα διεξαχθεί στην Τσεχία την Πέμπτη (26/2, 19:45) για τον ενδιάμεσο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το δυσάρεστο έχει να κάνει με τον Πάλμερ-Μπράουν ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής του αγώνα με τον ΟΦΗ για τη Σούπερ Λιγκ και ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αμερικανού στόπερ για 1.5 μήνα.

Ο 28χρονος στόπερ έχει υποστεί οστικό οίδημα στο τρίτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, μετά από διαγνωστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως θα χάσει τα ματς της ομάδας του για έξι εβδομάδες. 

Θυμίζουμε ότι ο Πάλμερ-Μπράουν είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς έχοντας μείνει εκτός δράσης για 15 μήνες, όταν είχε τραυματιστεί τον Οκτώβριο του 2023 (ποδοκνημική) και είχε επιστρέφει τον Φεβρουάριο του 2025.

Από την άλλη στα θετικά το γεγονός ότι επιστρέφει σε αποστολή ο Φακούντο Πελίστρι, μετά από έναν μήνα, με τον Ουρουγουανό εξτρέμ να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης και να τίθεται στη διάθεση του Ράφα Μπενίτεθ για το Πλζεν εκεί όπου θα μεταβεί την Τετάρτη (25/2) το «τριφύλλι».

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λαφόν, Κότσαρης, Γείτονας, Καλάμπρια, Κάτρης, Τουμπά, Σιώπης, Τεττέη, Σάντσες, Ζαρουρί, Αντίνο, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Ερνάντεθ, Πελίστρι, Τζούριτσιτς, Πάντοβιτς, Κυριακόπουλος.

Μοιραστείτε το: