Δεν σταματάνε τα προβλήματα στους «κίτρινους» * Λύση συνεργασίας με Σίστο ο οποίος οδεύει στην ΑΕΛ
Ακόμα ένα πρόβλημα έχει να διαχειριστεί στον Άρη ο Μανόλο Χιμένεθ…
Το νέο πρόβλημα για τον Ισπανό τεχνικό ακούει στο όνομα Μάρτιν Χόνγκλα ο οποίος στην προπόνηση της Πέμπτης (29/1) υπέστη κάκωση στο γόνατο κάτι που σημαίνει ότι χάνει το σαββατιάτικο (31/1, 17:00) εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Αναμέτρηση στην οποία οι «κίτρινοι» στοχεύουν μόνο στη νίκη καθώς έχουν χάσει έδαφος με τις συνεχόμενες απώλειες τους, ενώ ο Χιμένεθ έχει να διαχειριστεί και τους άλλους τραυματίες, Γαλανόπουλο, Άλβαρο, Καντεβέρε, Μεντίλ.
Στο μεταξύ η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση συμβολαίου του Πιόνε Σίστο ο οποίος αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από 1,5 χρόνο στον οποίο είχε 32 συμμετοχές με τους «κίτρινους».
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Αφρικανός εξτρέμ θα παραμείνει… κάτοικος Ελλάδος, καθώς έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΑΕΛ και αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή των «βυσσινί», Σάββα Παντελίδη.
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Pione Sisto και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του», αναφέρει η ΠΑΕ Άρης.

