22/07/2024
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 - 19:22

Τζολάκης έως το 2027 στον Ολυμπιακό

Οι Πειραιώτες ανανέωσαν το συμβόλαιο του 21χρονου τερματοφύλακα * Πρωτοφανής «δίψα» του κόσμου με 14.080 ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας

Ολυμπιακός και Κωνσταντίνος Τζολάκης θα είναι μαζί την επόμενη τριετία. Λίγους μήνες πριν όλα έδειχναν πως θα έχουμε διαζύγιο, αλλά από τη στιγμή που ο Κρητικός τερματοφύλακας πήρε σερί αγώνων, τα πάντα άλλαξαν.

Ο Τζολάκης ήταν από τους πρωταγωνιστές της πορείας των Πειραιωτών έως την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ. Κάπου εκεί άλλαξε και η απόφασή του. Εδώ και μέρες υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και την Τετάρτη (12/6) βγήκε η σχετική ανακοίνωση.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Τζολάκης έπαιξε συνολικά σε 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας σε έξι παιχνίδια ανέπαφη την εστία του.

«Παραμένει ερυθρόλευκος ο Τζολάκης!», αναφέρει η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media.

Εν τω μεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν πως «ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (12/06) η πρώτη περίοδος της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024-25. Ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά έδειξε πρωτοφανή «δίψα» για να κλείσει τη θέση του στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας έφτασαν στις 14.080, κάτι το οποίο σημαίνει σε ποσοστό πως ανανέωσαν τα 3/4 των περσινών κατόχων.

Να σημειωθεί πως από αύριο, 13/06, στις 15:00 μέχρι και τις 18/06, θα έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας οι νέοι κάτοχοι με την παλιά τιμή, καθώς μετά το πέρας των συγκεκριμένων ημερομηνιών θα ισχύουν οι νέες τιμές.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού όπως είναι λογικό βρίσκεται σε… παράνοια από την κατάκτηση του Conference League αλλά και την εικόνα της ομάδας, καθώς και από το γεγονός πως πλέον αποπνέει υγεία και αισιοδοξία. Όλα δείχνουν πως ο ερυθρόλευκος κόσμος θα σπάσει το ρεκόρ των διαρκείας από κάθε άλλη σεζόν στο Καραϊσκάκη».

Μοιραστείτε το: