22/07/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 - 16:25

Μάκης Γκαγκάτσης ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

Δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα

Ο κύβος ερρίφθη... Χωρίς κανένα ενδιαφέρον θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ στις 22 Ιουλίου, καθώς ο επόμενος πρόεδρός της είναι ήδη γνωστός. Μάκης Γκαγκάτσης ο διάδοχος του Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Φάνταζε εξ αρχής βέβαιο και γι' αυτό δεν υπήρξε αντίπαλος. Η προθεσμία για τη δήλωση υποψηφιοτήτων έληξε το μεσημέρι της Πέμπτης (6/6) και κανείς άλλος δεν αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία. Μοναδικό αίτημα ήταν αυτό του Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος σε λίγες μέρες θα είναι και τυπικά ο νέος πρόεδρος.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Κατά την πάροδο της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του Προέδρου της Ε.Π.Ο. διαπιστώθηκε ότι μόνο ο κ. Χρυσόστομος Γκαγκάτσης κατέθεσε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, την δε υποψηφιότητα του πρότεινε ο απαιτούμενος από το Καταστατικό αριθμός Ποδοσφαιρικών Ενώσεων.

Οι σχετικοί φάκελοι έχουν προσκομιστεί στην Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης, η οποία καλείται βάσει των διατάξεων του άρθρου 52 και των Παραρτημάτων Γ και ΣΤ του Καταστατικού να προχωρήσει στον «Έλεγχο Ακεραιότητας».

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Ε.Π.Ο. έχει προγραμματιστεί για την Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της 22ης Ιουλίου 2024».

Μοιραστείτε το: