16/06/2024
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 - 17:34

Καραπαπάς: «Η ΕΠΟ στενοχωρήθηκε που προκριθήκαμε στον τελικό του Κόνφρενς Λιγκ» (vid)

Οι τιμές των νέων διαρκείας και το επετειακό σήμα των Πειραιωτών

Τα διαρκείας της επόμενης σεζόν, η οποία θα είναι ξεχωριστής σημασίας με τον σύλλογο να συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, παρουσίασε την Τετάρτη (22/5) ο Ολυμπιακός.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης». Ο αντιπρόεδρος Κώστας Καραπαπάς και ο υπεύθυνος εισιτηρίων, Παναγιώτης Μπαντούνας, ενημέρωσαν σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων και τις τιμές.

Οι τιμές για την πρώτη περίοδο, η οποία ξεκινά από τις 27 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 18 Ιουνίου, ξεκινούν από τα 195 ευρώ. Από τις 19 Ιουνίου και έπειτα, τα εισιτήρια θα εκκινούν από τα 250 ευρώ. Άξιο αναφοράς πως υπάρχουν παιδικά εισιτήρια με έκπτωση 30% εκτός των θυρών 3-7.

«Φέρνει τις τιμές, μικρότερες μεν, αλλά πιο κοντά σε εκείνες που υπήρχαν το 2012. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να έχει τόσο χαμηλότερες τιμές.

Αυτό ήταν μία προσφορά του συλλόγου γιατί υπήρξαν δύσκολα χρόνια. Τώρα εναρμονιζόμαστε και με τους ανταγωνιστές μας και με τα άλλα αθλήματα. Είναι αδύνατον ο Ολυμπιακός να έχει τα μισά έσοδα από ό,τι οι ανταγωνιστές της. Αυτά τα επιπλέον χρήματα στηρίζουν τον Ερασιτέχνη.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 100αδες τίτλους. Πώς έχει γίνει αυτό; Από τη στήριξη του κόσμου, και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι βασική πηγή εσόδων για έναν σύλλογο. Είναι το 1/4 από τα έσοδα της δεκαετίας του 2010», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Καραπαπάς.

«Δεν πουλάμε εισιτήρια διαρκείας αλλά κωδικούς. Με αυτόν τον κωδικό θα πηγαίνουν στο κινητό, να βάζουν το κωδικό και με αυτή τη διαδικασία θα κατεβάσουν το εισιτήριο τους. Δεν μας έχουν λύσει πολλές απορίες όπως το τι γίνεται για τους ξένους που είναι Ευρωπαϊκή Ένωση. Πιστεύουμε ότι μέσα στον επόμενο μήνα που θα έχουμε τελικές αποφάσεις θα τους ενημερώσουμε για τα προβλήματα. Καταλαβαίνετε δεν μπορούσαμε να το περιμένουμε. Μπορούν να κλείσουν μία θέση από τώρα», συμπλήρωσε.

Για το επετειακό σήμα δήλωσε: «Κόκκινο για το πάθος μας. Λευκό για την αγνή μας αγάπη. Χρυσό για την θρυλική μας ιστορία και δόξα. Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα από το επετειακό έμβλημα για τα 100 χρόνια. Όλες οι ομάδες. Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και ερασιτέχνης. Η μεγαλύτερη οικογένεια και μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος. Το ερυθρόλευκο επικρατεί στο επετειακό έμβλημα. Τα λόγια είναι περιττά».

Ωστόσο, τα πιο ενδιαφέροντα ήταν αυτά που είπε εν όψει του τελικού του Κόνφερενς Λιγκ: «Στο Καραϊσκάκης θα υπάρχουν νέοι χώροι όπως fan zone για τους οπαδούς γύρω από το γήπεδο αλλά μέσα γίνονται έργα. Εμείς κάθε χρόνο κάνουμε μία επένδυση κοντά στο μισό εκατομμύριο για την αλλαγή χλοοτάπητα. Αλλάζουν πράγματα μέσα και έξω από το γήπεδο. Το γήπεδο δεν μπορεί να είναι διαθέσιμο στις 29 Μαΐου γιατί θα ξεκινήσουν έργα. Έχουμε συμφωνήσει με τον Πειραιά θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες στο Δημαρχείο, στη Ζέα και στα Καμίνια όπου ο κόσμος θα μπορέσει να δει το παιχνίδι. Έχει γίνει μία τεράστια προσφορά από τον κ. Μαρινάκη ώστε να δει ο κόσμος τον τελικό από το Mega. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να νικήσουμε.

Προκριθήκαμε 9 Μαΐου και στις 10 Μαΐου στείλαμε έγγραφο να πάρουμε όποια σουίτα ή θέσεις υπάρχουν διαθέσιμες. Δεν ζητήσαμε να μας τα δώσουν αλλά να τα αγοράσουμε για να τα διαθέσουμε στον κόσμο του Ολυμπιακού. Κάναμε έναν τεράστιο αγώνα, έγινε μία προεργασία και να βρεθούν στον τελικό όσο περισσότεροι άνθρωποι που στηρίζουν τον Ολυμπιακού. Να μην βρίσκονται εκεί παρτάκιδες που θα πάνε πρώτη φορά γήπεδο. Στο τέλος αναγκαστικά έγινε κλήρωση γιατί δεν έβγαινε ο αριθμός. Θα έρθουν παλιοί ποδοσφαιριστές, παλιοί προπονητές του Ολυμπιακού, άνθρωποι της Ακαδημίας, οικογένειας των παικτών, υπάλληλοι της ομάδας.

Υπάρχει η κατηγορία της Ομοσπονδίας που αντί να στηρίξει την ομάδα της χώρας, που καταλαβαίνω ότι στεναχωρήθηκε αλλά πρέπει να το προσπεράσει. Δεν ζητήσαμε κάτι παράλογο. Από την πρώτη μέρα ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ούτε ζημιά θα γίνει, το λένε και οι οπαδοί. Η στάση του Ολυμπιακού είναι να γίνει μία γιορτή. Στις 10 Μαΐου στείλαμε επιστολή στην ΕΠΟ. Το αποτέλεσμα ήταν να μάθουμε πως ο κ. Φιλιπούσης, πήραν 1500 εισιτήρια και τα μοίρασαν κατά το δοκούν. Πούλησαν 10.000 μία σουίτα και εκείνος την πούλησε 100.000, δηλαδή 90.000 χάθηκαν και τότε άρχισαν οι ευθύνες. Ο Ολυμπιακός δεν ρωτήθηκε καν σουίτα, πήρε η ΑΕΚ, δεν πήρε η Φιορεντίνα, πήρε ο Μαρτζούκος που τον έκαναν πρόεδρο της SL2. Αυτοί κάνουν κουμάντο και λένε που θα τις δώσει ο Φιλιππούσης αλλά λίγο τα προσχήματα. Υπάρχουν έσοδα που χάνονται. Οι σουίτες δόθηκαν χωρίς σύμβαση. Πως γίνεται αυτό; Ποιος το πληρώνει; Σας κάνει εντύπωση; όχι.

Αν ήταν η Φενέρμπαχτε θα ήταν δουλικοί και υποτακτικοί. Είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς η εντολή που έχουμε είναι σαν να παίζουμε στο Βερολίνο, όπως στο μπάσκετ. Κάνουμε ότι μπορούμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Από εκεί και πέρα, να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Κάποιος έχεις δώσει την εντολή να είναι όσο λιγότεροι Ολυμπιακοί στο γήπεδο. Θα σεβαστούμε εμείς τον χώρο, η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη αντίπαλος. Τι να απαντήσω σε έναν φίλαθλο που θέλει εισιτήριο; Ότι ο Διακοφώτης έχει βάλει 4 ευρώ το τηλεφώνημα και βγάζει λεφτά από αυτό. Μόλις προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, σήμανε συναγερμός. Δεν περιμένεις κάτι καλύτερο και κάτι τελευταίο. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών.

Η UEFA είναι αυστηρή. ήδη κανονίζουμε να υπάρχουν τρία σημεία για να φτάσουν στο γήπεδο με αρχή το ΣΕΦ. Θα φτάσουν στον Περισσό και θα περπατήσουν στο γήπεδο. Αλλά αυτός είναι ο τρόπος. Θα έχει τρεις περιμετρικές ζώνες έξω από το γήπεδο αλλά δεν θα επιβιβάζεται και στο τρένο χωρίς εισιτήριο. Οι συνεργάτες μας θα σας έχουν αναλυτική λίστα με τι πρέπει να γίνει. Ταλαιπωρία θα υπάρξει αλλά είναι μία φορά στη ζωή σου. Μέχρι του χρόνου τουλάχιστον.

Προσοχή σε όλο τον κόσμο. Εμείς θα φροντίσουμε να έχουμε παροχές στο ΣΕΦ με τους οπαδούς, μιλάμε και με την αστυνομία. Δεν παίζουμε σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Θέλει προσοχή από εμάς, αυτό που πρεσβεύουμε είναι το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Είμαστε ήδη ευτυχισμένοι που φτάσαμε μέχρι εδώ και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Δεν έχει γίνει ποτέ να πάρουν οι Νέοι το Champions League Νέων και οι άνδρες σε ευρωπαϊκό τελικό. Η επιτυχία είναι πως έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε σε τρεις τελικούς σε πέντε μέρες».

Μοιραστείτε το: