15/06/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 - 19:55

Απόλλων Σμύρνης: Παραδέχθηκαν ότι δεν έχουν… σάλιο στον Ερασιτέχνη, o Βελλής επέλεξε να χρηματοδοτήσει άλλη ομάδα!

Δεν απολογήθηκαν για την πτώση στα τοπικά οι διοικούντες της καταστροφής στην ανοιχτή συγκέντρωση* Λούφαξαν οι… Αναγεννητές, που παρακολουθούσαν, αλλά δεν πήραν τον λόγο

Την ανυπαρξία τους σε όλα τα επίπεδα πιστοποίησαν οι διοικούντες τον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης στην ανοιχτή συγκέντρωση, που διοργάνωσαν στην αίθουσα τροπαίων του γηπέδου της Ριζούπολης το απόγευμα της Δευτέρας (13/5/2024).

Οι Ερασιτέχνες ξεπέρασαν με μια «συγγνώμη» την εξαφάνιση της πάλαι ποτέ «Ελαφράς Ταξιαρχίας», την οποία υποβίβασαν για πρώτη φορά στα τοπικά της Αθήνας και επί της ουσίας δεν απολογήθηκαν καν για τον όλεθρο μπροστά στους λιγοστούς, που τους… νομιμοποίησαν με την παρουσία τους στο τάχα «Παναπολλωνιστικό κάλεσμα».

Οι διοικούντες της καταστροφής, που δεν είχαν την αξιοπρέπεια να παραιτηθούν παραδέχθηκαν μόνο ότι ο σύλλογος είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση. Κοινώς, εν όψει της νέας σεζόν στην Α’ Αθηνών δεν έχουν ούτε… σάλιο για την ομάδα, αφού ο… δικός τους άνθρωπος, παλιός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Σταμάτης Βελλής τους έχει ενημερώσει (όπως δημόσια είπαν) ότι δεν πρόκειται να τους βοηθήσει, καθώς επέλεξε να χρηματοδοτήσει άλλη ομάδα (πρόκειται για μια θυγατρική ομάδα του Ερασιτέχνη ονόματι Απόλλων Αθηνών – Δάφνη που επίσης μετέχει από πέρσι στην Α’ Αθηνών).

Πέρα από τις… δάφνες και τις ρίγανες, πάντως, οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης ζήτησαν την οικονομική συνδρομή κάθε φιλάθλου για να βγει η επόμενη σεζόν, καθώς αναζητούν επενδυτή για να τους «τρέξει» το… μαγαζί του διαλυμένου ποδοσφαιρικού τμήματος, που μέσα σε 10 μήνες από την 3η θέση στη Σούπερ Λίγκα 2, έσβησαν από τον χάρτη! 

Την ίδια στιγμή, παρόντες, αλλά χωρίς να πάρουν το λόγο και να αναλάβουν το μερίδιο των τεράστιων ευθυνών τους, ήταν και οι… Αναγεννητές. Οι και καλά οργανωμένοι του πολιτιστικού συλλόγου, που είναι γνωστό ότι αφενός κινούν τα νήματα στον Ερασιτέχνη πια και αφετέρου οι ίδιοι ελέγχονται χρόνια τώρα από τον παλιό ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, δεν μίλησαν για την κατάντια που έφεραν. 

Λούφαξαν, όμως εδώ και αρκετό καιρό το ρεπορτάζ αναφέρει πως είχαν εσωτερικά ξεκαθαρίσει ότι δεν πρέπει να παραιτηθεί ουδείς από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, στο οποίο και κάνουν πια κουμάντο…

Επί της ουσίας δεν βγήκε κάποια ουσιαστική είδηση από τη συγκέντρωση, με τον παλιό παράγοντα Κώστα Παπαγεωργίου, που εσχάτως στρέφεται κατά των διοικούντων των Ερασιτέχνη (και προσωπικώς του προέδρου του Γ.Σ. Παναγιώτη Καταβέλου) να υποστηρίζει ανοιχτά την εταιρεία του μάνατζερ Πάσχαλη Παπαδόπουλου, που όταν εκδιώχθηκε από τη Ριζούπολη άφησε τον Απόλλωνα Σμύρνης σε θέση σωτηρίας στη Γ’ Εθνική… Μάλιστα, ο Παπαγεωργίου παρουσίασε και σειρά εγγράφων από ειδικές συμφωνίες ανάμεσα στην εταιρεία του Παπαδόπουλου και τον Ερασιτέχνη, όταν η πρώτη έτρεχε την ομάδα, έχοντας την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από εκεί και πέρα, αίσθηση προκάλεσε ότι στη συγκέντρωση εμφανίστηκε και μίλησε ο παλιός γενικός αρχηγός της ΠΑΕ επί Κώστα Αλαμάνου, Γρηγόρης Αποστολίδης, ο οποίος επί σειρά είχε αναμειχθεί με τα διοικητικά της ΕΠΣΑΝΑ. 

Μοιραστείτε το: