21/05/2024
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 - 00:09

Κούγιας: «Να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και όχι τα κατακάθια του ποδοσφαίρου»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξαπέλυσε ευθεία επίθεση σε ΑΕΚ, Άρη και Λαμία

Ο Ολυμπιακός βγήκε εκτός διεκδίκησης τίτλου μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ και ο Αλέξης Κούγιας με τοποθέτησή του αποκάλυψε πως επιθυμία του είναι να πάρουν τον τίτλο οι «ασπρόμαυροι».

Ο νομικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξαπέλυσε επίθεση στην ΑΕΚ τονίζοντας πως παίζει φιλικά και χαρακτήρισε ομάδες-δούλους όσο τον Άρη όσο και τη Λαμία.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Υπάρχουν ομάδες όπως ο Άρης και η Λαμία που ουσιαστικά λειτουργούν ως δούλοι για άλλες ομάδες. Σακατεύουν τους παίκτες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, κοιτάξτε την σύνθεση του Άρεως απέναντι στην ΑΕΚ, την σύνθεση της Λαμίας, δεν έχω ξανακούσει ημίχρονο να διαρκεί μισή ώρα.

Για αυτό λέω ότι ο ΠΑΟΚ δικαιούται, όπως και ο Ολυμπιακός, να περηφανεύεται ότι παίζει ένα κανονικό πρωτάθλημα, έναν κανονικό κύκλο play off εν αντιθέσει με την ΑΕΚ που παίζει φιλικά. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δήλωσε ότι κόντρα σε αυτή την ΕΠΟ και κόντρα σε αυτή την κυβέρνηση θα κατακτήσει το Κύπελλο Ευρώπη.

Θα ήθελα να ακούσω από τον Κύριο Σαββίδη και τον κύριο Γκαγκάτση. Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό αγαθό. Θα πρέπει να ξεβρωμίσει αυτή η κατάσταση, θα τους καλέσουμε και για μάρτυρες. Εν πάση περίπτωση, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ας πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μια καθαρή ομάδα και όχι τα κατακάθια του ποδοσφαίρου».

Μοιραστείτε το: