16/06/2024
Μπάσκετ | Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 - 05:01

Στα μαχαίρια Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Χαρτοπόλεμος από τους δύο «αιώνιους» την επομένη του μεταξύ τους αγώνα πρωταθλήματος

Μία μέρα μετά το ωραίο ντέρμπι που έγινε στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντραρίστηκαν ξανά, αλλά αυτή τη φορά εκτός παρκέ.

Το βράδυ της Δευτέρας (16/4) είχαν προηγηθεί τα παράπονα των δύο ομάδων για τη διαιτησία. Έγιναν και κάποιες σχετικές αναρτήσεις στα social media του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από πλευράς «τριφυλλιού».

Την Τρίτη (17/4) η ΚΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση: «Καλούμε τον γνωστό «παρκαδόρο», αυτόν που αρέσκεται στο να βρίζει την ομάδα του, τους παίκτες της και τους φιλάθλους της, που αρέσκεται να απειλεί διαιτητές (Έλληνες και ξένους), αθλητές (νυν και παλαίμαχους), τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και τον Πρόεδρο της Ευρωλίγκας, που αφήνει εσώρουχα στους πάγκους, που εύχεται θανάτους, που βάζει σε κίνδυνο συμπολίτες αψηφώντας τον ΚΟΚ, που απειλεί Θεούς και Δαίμονες καθημερινά, να σταματήσει να προκαλεί κι άλλο και να προτρέπει σε βία.

Πιστεύουμε ότι η Πολιτεία θα χρησιμοποιήσει το νέο αθλητικό νόμο που εκείνη δημιούργησε για αυτές τις συμπεριφορές, προκειμένου να τον σταματήσει επιτέλους, αντί να του παραχωρεί το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο κλειστό γήπεδο της χώρας, δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ή αλλάζοντας τους νόμους για να τον ικανοποιήσει. Ως εδώ».

Ακολούθησε η εξής ανακοίνωση από τους «πράσινους»: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και οι φίλαθλοί της θα συνεχίσουν να πρωτοστατούν με πράξεις στην Εθνική προσπάθεια της κοινωνίας και της Κυβέρνησης κατά της βίας.

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε εκατοντάδες περιστατικά από το παρελθόν, όπως τα νερά της ΤΣΣΚΑ και τις αναρίθμητες διακοπές αγώνων στο ΣΕΦ, για να καταδείξουμε τις διαφορές επιπέδου, μα η σελίδα πρέπει να γυρίσει αμετάκλητα για όλους και με όλους.

Και θα γυρίσει όσο και να ξεβολεύει.

Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024. Όλοι το βλέπουν, όλοι το ξέρουν.

Κατά τα λοιπά, εμείς μόνο μπροστά. Μόνο ψηλά. Περιμένουν οι νέες κορυφές.

"Το να κάνεις τον δικαστή σε ξένες ζωές είναι η τέλεια δικαιολογία, για να μην αναλύεις τη δική σου"».

Μοιραστείτε το: