22/04/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 - 09:13

Απόλλων Σμύρνης: Τέλος Πασχάλης Παπαδόπουλος και Ρόναλντ Γκόμεζ!

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη «καθάρισε» μέσα σε μία νύχτα τη μανατζερική εταιρεία, στην οποία είχε δώσει το καλοκαίρι το μάνατζμεντ της ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς εσχάτως υπήρχαν συνεχείς εσωτερικές αντιπαραθέσεις… * Παρελθόν και ο Κοσταρικανός προπονητής

Εδώ και αρκετές εβδομάδες υπήρχε κόντρα ανάμεσα στη διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης και τη μανατζερική εταιρεία του Πασχάλη Παπαδόπουλου, στην οποία από το καλοκαίρι (έπειτα από τη διάλυση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ) είχε εκχωρηθεί το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος… Οι σχέσεις των εμπλεκόμενων έφτασαν στα άκρα πριν από μερικές ημέρες και εν τέλει σε μία νύχτα οι διοικούντες τον Γ.Σ. «σχόλασαν» από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» τόσο τον Π. Παπαδόπουλο και όλους τους ανθρώπους του, αλλά και τον προπονητή της ομάδας, Ρόναλντ Γκόμεζ, που ήταν επιλογή του γνωστού μάνατζερ!

Η σχετική απόφαση πάρθηκε σε έκτακτο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη αργά το βράδυ της Τρίτης (27/2/2024) και η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα με σαφέστατες αιχμές εναντίον του Πασχάλη Παπαδόπουλου! Αναλυτικά:   

«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά την αποψινή του έκτακτη συνεδρίαση, μετά μακρά συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη διακοπή της συνεργασίας του Συλλόγου με την εταιρεία ΡΡΑ.

Οι λόγοι της απόφασης αυτής, οφείλονται στην απαξιωτική για τον Πρόεδρο, το Δ.Σ. και γενικά το ιστορικό μας Σωματείο συμπεριφορά της εταιρείας, η οποία και κορυφώθηκε με τις δύο, από 22 και 26 Φεβρουάριου επιστολές του κ. Π. Παπαδόπουλου προς τον Πρόεδρο.

Το Δ.Σ. θεωρεί καθήκον του να ευχαριστήσει τον μέχρι σήμερα προπονητή της ομάδας Ρ. Γκόμεζ και τους τεχνικούς συνεργάτες του για την προσφορά τους.

Το Συμβούλιο δηλώνει την απερίφραστη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και τους καλεί να ανταποκριθούν στην αποστολή που έχουν αναλάβει.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδος μας να συνεχίσουν να στηρίζουν το τιτάνιο έργο που έχει αναλάβει η παρούσα Διοίκηση του Συλλόγου.

ΤΟ Δ.Σ.

του Γ.Σ. "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"». 

Μοιραστείτε το: