22/06/2024
Πόλο | Δευτέρα 1 Μαΐου 2023 - 03:25

Αποθέωση των Κυπελλούχων Ευρώπης πολιστών του Απόλλωνα Σμύρνης! (pics)

Γέμισε… μπλε το «Ελ. Βενιζέλος», καθώς φίλαθλοι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» υποδέχθηκαν τους θριαμβευτές του Τσάλεντζερ Καπ! 

Μπλε... πανικός στο αεροδρόμιο της Αθήνας… Έγραψε ιστορία στην ελληνική υδατοσφαίριση ο Απόλλων Σμύρνης με την κατάκτηση του νεοσύστατου Τσάλεντζερ Καπ, καθώς μπήκε μέσα στο κλειστό κλαμπ των ομάδων (έπειτα από τους Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη) που έχουν κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο! 

Οι κυπελλούχοι πολίστες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», που θριάμβευσαν εντός και εκτός έδρας της ισπανικής Τεράσα, επέστρεψαν από τη Βαρκελώνη το βράδυ της Κυριακής (30/4/2023) και γνώρισαν την αποθέωση στο «Ελ Βενιζέλος»! Κι αυτό διότι στις αφίξεις τους περίμεναν δεκάδες «κυανόλευκοι» φίλαθλοι, που τους υποδέχθηκαν θερμά για αυτή την τεράστια επιτυχία τους.

Πλατιά χαμόγελα, συνθήματα, σημαίες και κασκόλ του Απόλλωνα Σμύρνης γέμισαν στα… μπλε το «Ελ. Βενιζέλος» σε στιγμές μοναδικής χαράς για τους πιστούς φίλους της μεγάλης ιστορικής ομάδας, που γιορτάζει αυτό το σπουδαίο επίτευγμα του τμήματος πόλο…  

Μοιραστείτε το: