21/05/2024
ΚΗΦΙΣΙΑ | Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 - 15:26

Επίθεση Πρίτσα στην Προοδευτική!

Την έπεσε στους Κορυδαλλιώτες ο μεγαλομέτοχος της ομάδας των βορείων προαστίων κατηγορώντας τους πως έπαιξαν τελικό για να διευκολύνουν την Καλλιθέα

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν η Κηφισιά είχε μία απρόσμενη γκέλα και φαίνεται πως οι άνθρωποί της δεν ήξεραν πώς να τη διαχειριστούν.

Τα όσα έγιναν μετά το 1-1 με την Προοδευτική δεν τιμούν ούτε την πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2 ούτε το αφεντικό της. Ο Χρήστος Πρίτσας ξέφυγε με όσα είπε και έκανε. Λες και του είχε πει κάποιος πως θα έχει συμβόλαιο με τις νίκες και την άνοδο!

Οι Κορυδαλλιώτες έκαναν κατάθεση ψυχής στην προσπάθειά τους για να παραμείνουν στην κατηγορία, πήραν έναν πολύτιμο βαθμό για εκείνους και στο φινάλε τα άκουσαν επειδή έδωσαν το 100%! Έξαλλος ο Χρήστος Πρίτσας, ο οποίος μην μπορώντας να χωνέψει το στραβοπάτημα της ομάδας του, τα έβαλε με τους αντίπαλους.

Φώναζε δημόσια ότι «θα μου στερήσετε την άνοδο» και κατηγορούσε την Προοδευτική πως έπαιξε τελικό. Το πήγε και ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας πως «δουλέψατε για την Καλλιθέα». Τέτοια σκηνικά και τέτοιες νοοτροπίες και συμπεριφορές είναι που ρίχνουν ακόμη μεγαλύτερη λάσπη σε ένα πρωτάθλημα που ούτως ή άλλως δεν λάμπει.

Μοιραστείτε το: