21/05/2024
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 - 19:49

Βόλος: «Συνεταιρισμός του κ...»

Η αντίδραση των Θεσσαλών στον ορισμό του Μανούχου με ΠΑΟ

Η ΚΕΔ όρισε τον Μανούχο του Συνδέσμου Αργολίδας να σφυρίξει στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας 1 και η αντίδραση των Θεσσαλών ήταν μάλλον αναμενόμενη.

Οι «κυανέρυθροι» εκνευρίστηκαν με τον ορισμό Έλληνα διαιτητή και σε ανακοίνωσή τους το απόγευμα της Πέμπτης (30/3) κάνουν λόγο για «Συνεταιρισμό του κ…, που δεν αντιδρά σε έναν “περαστικό” και γράφει τις αποφάσεις μας στα παλιά του τα παπούτσια».

Αναλυτικά: «Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά και να πούμε ακόμα περισσότερα. Όμως ακόμα και τα λόγια έχουν χάσει την αξία τους. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι αυτό το ποδόσφαιρο σας αρέσει και αυτό έχετε, κάτι που μας λυπεί.

Γι' αυτό όμως που λυπούμαστε περισσότερο είναι για τον Συνεταιρισμό του κ…, που δεν αντιδρά σε έναν “περαστικό” και γράφει τις αποφάσεις μας στα παλιά του τα παπούτσια. Συγχαρητήρια στο Ελληνικό πρωτάθλημα των Big4, το οποίο φέρει τη σφραγίδα της ΕΠΟ.

Υ.Γ.: Συνεχίστε να εκπαιδεύετε τους διαιτητές με τη λογική “να κερδίζουν οι μεγάλοι και όλοι οι άλλοι να πάνε να…” ώστε να πάει ακόμα πιο κάτω το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Μοιραστείτε το: