16/06/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 - 01:55

Απαράδεκτο περιστατικό: Φουσκωτός της Κηφισιάς χτύπησε οπαδό του Απόλλωνα Σμύρνης!

Κύριε Πρίτσα με τέτοια νοοτροπία δεν αξίζει να είστε στη Σούπερ Λίγκα 1, που θέλετε, αλλά στα τοπικά, βγείτε και ζητήστε δημόσια συγγνώμη * Και φανταστείτε ότι ένα γύρο τώρα αυτή η ομάδα χρησιμοποιούσε ως έδρα τη Ριζούπολη!

Το είδαμε και αυτό… Να πετάγονται 2-3 φουσκωτοί από τα υποτιθέμενα «επίσημα» του γηπέδου της Ηλιούπολης τη Δευτέρα (20/3) στην ανάπαυλα του ημιχρόνου Κηφισιά - Απόλλων Σμύρνης για την 15η αγωνιστική της SL2 και ένας εξ αυτών, να φεύγει μαινόμενος, να πηγαίνει στην εξέδρα των φιλοξενούμενων και να χτυπά οπαδό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»! Έτσι, στα καλά καθούμενα… Ο ήχος από τη σφαλιάρα «πάγωσε» τους πάντες και όλη η κερκίδα είδε το απαράδεκτο περιστατικό… Και ενώ ο μεγαλομέτοχος - πρόεδρος της Κηφισιάς, Πρίτσας παρακολουθούσε όρθιος μπροστά από το κάθισμα του το σκηνικό, μόνο ο Γαντζούλας έσπευσε να απομακρύνει τους ανθρώπους της ασφάλειας της ομάδας των βορείων προαστίων βάζοντας τους τις φωνές.

Χειροδικία και νόμος ζούγκλας, επειδή κάποιος Απολλωνιστής φώναξε «ρε αυτό το καφενεία είναι πρώτο, είστε καφενείο…». 

Κύριε Πρίτσα, με τέτοια νοοτροπία και συμπεριφορές δεν αξίζει να είστε στη Σούπερ Λίγκα 1, που θέλετε, αλλά στα τοπικά! Τόσα μάτια είδαν και άκουσαν τι έγινε... Στη μεγάλη κατηγορία, τέτοιες πρακτικές δεν περνάνε και όποιος τις ακολουθεί τον αποβάλει το ίδιο το σύστημα σε χρόνο μηδέν.

Και είναι και κάτι ακόμα: Αυτό φαίνεται ήταν και το «ευχαριστώ» για το γεγονός ότι η Κηφισιά έναν ολόκληρο γύρο χρησιμοποίησε ως έδρα της τη Ριζούπολη! 

Αναμένουμε να έχετε την ευθιξία, να αναλάβετε την ευθύνη και να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη για αυτή τη ντροπή, ειδικά μάλιστα όταν  έχετε αυτοαποκαλεστεί «χομπίστες». Μην το παίζετε… Κινέζοι, για να το κουκουλώστε, δεν πάει έτσι.  

Δ. Δ.

Μοιραστείτε το: