15/06/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 - 23:12

Μαρινάκης: «Ψεύδεται ασύστολα ο Μπαλτάκος πνιγμένος από το φόβο του...»

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 1 είπε ότι υπάρχουν τηλεφωνήματα του επικεφαλής της ΕΠΟ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου ζήτησε αστυνομικό λόγω απειλών

Νέα διάσταση έδωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας (20/3) ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο θέμα των απειλών προς τον Τάκη Μπαλτάκο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ διέψευσε ότι έχει δεχθεί απειλές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 1 και διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού με δήλωσή του αναφέρει ότι υπάρχουν τηλεφωνήματα του επικεφαλής της Ομοσπονδίας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας αστυνομικό για αντιπαρακολούθηση σε μέλη της οικογένειάς του.

Ο Β. Μαρινάκης κατηγορεί τον Τ. Μπαλτάκο ότι «ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ προφανώς πνιγμένος από το φόβο του».

Αναλυτικά: «Δυστυχώς υπάρχει και πιο κάτω. Όχι ότι δεν το περιμέναμε από ανθρώπους σαν τον Μπαλτάκο…

Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ προφανώς πνιγμένος από το φόβο του.

Μόνο που πέρα από τους μάρτυρες που υπήρχαν εκεί, υπάρχουν τα τηλεφωνήματα που έγιναν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο ανώτατο επίπεδο, το πρώτο 14:01 και ακολούθησαν και άλλα, επειδή ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι λόγω των απειλών θέλει αστυνομικό για αντιπαρακολούθηση σε μέλη της οικογένειάς του.

Και ζήτησε εκτός απο εκείνον, ως Πρόεδρο της ΕΠΟ να ζητηθεί αυτό και απο εμένα, ως Πρόεδρο της Super League και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ.

Πράγματι έγινε επικοινωνία μέσα από το γραφείο του κ. Μπαλτάκου και ζητήθηκε αν είναι εφικτό να δοθεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ (ως θεσμό και όχι ως πρόσωπο) που απειλείται, αστυνομική φύλαξη».

Μοιραστείτε το: