13/04/2024
Μπάσκετ | Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 - 20:48

Τέταρτη θητεία για τον Γαλατσόπουλο στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ

Κέρδισε στις εκλογές και δήλωσε ότι είναι στο πλευρό όλων των ομάδων της Βasket League

Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ παραμένει ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, όπως προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της Δευτέρας (20/3).

Οκτώ ομάδες τον ψήφισαν, τέσσερις ψήφους πήρε ο Γιώργος Πανταζόπουλος και μία ο Μπάνε Πρέλεβιτς, με τον Β. Γαλατσόπουλο να ξεκινά τέταρτη θητεία και να δηλώνει πρόεδρος όλων των ΚΑΕ της Βasket League.

«Ευχαριστώ θερμά τις ομάδες της Basket League για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προκείμενου να συνεχίσω για τέταρτη θητεία στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ. Η επανεκλογή μου αποτελεί μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη ώστε να ανταποκριθώ στην επιθυμία όλων μας, όσων υπηρετούμε το αγαπημένο μας άθλημα και των φιλάθλων, για περαιτέρω αναβάθμιση και πρόοδο του επαγγελματικού μπάσκετ.

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και θα συνεχίσω να είμαι πρόεδρος όλων των ομάδων. Ο στόχος είναι κοινός την επόμενη διετία και θέλουμε την συνεργασία όλων όσων αγαπούν το μπάσκετ και επιθυμούν να προσφέρουν: Να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερα βήματα για τη βελτίωση της Basket League. Να προσφέρουμε ακόμη καλύτερο θέαμα, να προσελκύσουμε τους φιλάθλους στα γήπεδα, να διαφυλάξουμε την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών, την επιστροφή της οποίας πετύχαμε μετά από 20 χρόνια, και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την λειτουργία των ΚΑΕ και την ισονομία στον ανταγωνισμό.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε την καλή συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης», είπε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ.

Μοιραστείτε το: