01/06/2023
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 - 20:14

Άλλα τρία -3 στην Παναχαϊκή...

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ συνεχίζει να προκαλεί... πονοκεφάλους στους «κοκκινόμαυρους»

Δεν έχουν τελειωμό οι εκκρεμότητες της Παναχαϊκής με οφειλές σε παλιούς της παίκτες... Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε γνωστό τη Δευτέρα (20/3) ότι επιβλήθηκαν άλλες τρεις ποινές αφαίρεσης τριών βαθμών στους «κοκκινόμαυρους», με τις οφειλές να αφορούν στους Τζέιμς Σταμόπουλο, Αλέξανδρο Αποστολόπουλο και Δημήτρη Ανάκογλου.

Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Τζέιμς-Καλλικράτη Σταμόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαιρέσεως 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 8.674 ευρώ και, β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Αποστολόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαιρέσεως 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 19.140 ευρώ και, β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημητρίου Ανάκογλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαιρέσεως 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 19.600 ευρώ και, β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη».

Μοιραστείτε το: