01/06/2023
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 - 05:20

Τέλος ο Απόλλων Λάρισας...

Οι Θεσσαλοί αποχωρούν από το πρωτάθλημα του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2 * Είχε προηγηθεί επιστολή Μαρτσούκου, που τους καλούσε να σκεφτούν την παραίτηση

Ήταν αναμενόμενη εξέλιξη και οριστικοποιήθηκε... Ο Απόλλων Λάρισας δεν συνεχίζει, πλέον, στο πρωτάθλημα του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2, κάνοντας γνωστή την Τετάρτη (15/3) την παραίτησή του λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και στέλνοντας τη σχετική επιστολή στη διοργανώτρια.

Είχε προηγηθεί, μάλιστα, επιστολή του προέδρου της SL2, Πέτρου Μαρτσούκου, στους Θεσσαλούς, με την οποία τους καλούσε να σκεφτούν το ενδεχόμενο παραίτησης ύστερα και από τη διακοπή του πρόσφατου αγώνα τους με τον Π.Ο.Τ. Ηρακλή.

Έτσι, ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός παίρνει ξεκούραστο τρίποντο στη 15η αγωνιστική, αφού τα «λιοντάρια» ήταν προγραμματισμένο να υποδεχθούν την Κυριακή (19/3) οι «κυανόλευκοι».

Η ενημέρωση της διοργανώτριας για την επιστολή Απόλλωνα Λάρισας: «Την παραίτησή της από το Πρωτάθλημα Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, γνωστοποίησε σήμερα 15.3.2023 με την κάτωθι επιστολή της, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας.

“Αξιότιμα μέλη του συνεταιρισμού, αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Κατόπιν των συνεχόμενων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οικονομικό επίπεδο, έχοντας και το αίσθημα ευθύνης έναντι του συνεταιρισμού, η ομάδα μας, μέσω του διοικητικού συμβουλίου αυτής, αποφάσισε να αποχωρίσει οριστικά από τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το ήδη ορισμένο παιχνίδι της Κυριακής.

Απολογούμαστε με το παρόν, για την αδιέξοδη κατάσταση που περιήλθαμε χωρίς απαραίτητα η ευθύνη να βαραίνει εξ ολοκλήρου την σημερινή διοίκηση.

Κύριε Πρόεδρε, αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, και ανταποκρινόμαστε άμεσα στον προβληματισμό σας, δηλώνοντας μη συνέχιση από το πρωτάθλημα ώστε να μην σας δημιουργήσουμε περαιτέρω προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καλή θητεία σε σας. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες ομάδες. Ευχόμαστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις όλες οι λοιπές ομάδες”».

Η ενημέρωση για την επιστολή Μαρτσούκου: «Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος της SL2 κ. Πέτρος Μαρτσούκος απέστειλε σήμερα 15.03.2023, την κάτωθι επιστολή στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας:

“Κύριοι,

Όπως γνωρίζετε μέχρι σήμερα σας έχουν αφαιρεθεί έξι (6) βαθμοί από το βαθμολογικό πίνακα και εντός του τρέχοντος δεκαημέρου θα σας αφαιρεθούν επιπλέον τρεις (3) βαθμοί.

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον αγώνα μεταξύ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, έμεινε η ομάδα σας στον αγωνιστικό χώρο με έξι (6) παίκτες με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.

Επειδή το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη η δε Διοργανώτρια αντιμετωπίζει πλείστα προβλήματα παρακαλούμε, όπως φροντίσετε να μην επαναληφθούν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.

Σε διαφορετική περίπτωση που αντιληφθείτε ότι η ομάδα σας δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε έναν αγώνα, ζητούμε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο παραίτησης από το πρωτάθλημα της Super League 2 - Betsson

Για την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας Super League 2

O Πρόεδρος

Πέτρος Μαρτσούκος».

Μοιραστείτε το: