05/03/2024
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 - 14:59

Για ανοχή Αυγενάκη και κυβέρνηση στη «συμμορία» της ΕΠΟ μιλά ο Ολυμπιακός

Μετωπική των «ερυθρολεύκων» προς πάσα κατεύθυνση με νέα ανακοίνωση, ζητούν την αλλαγή του διαιτητή στο ντέρμπι της Τούμπας

Το ντέρμπι της Τούμπας ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν ήδη αρχίσει τον χαρτοπόλεμο με τον πρώτο να πατάει γκάζι και να εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην ΕΠΟ.

Αφορμή στάθηκε ο ορισμός του Σλοβάκου Ιβάν Κρούζλιακ στο ματς της Τούμπας. «Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα», τονίζουν και η μπάλα παίρνει και τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ανακοίνωση: «Η διεφθαρμένη ΕΠΟ και η ΚΕΔ των Μπαλτάκων, Μπένετ, Μάνταλων, οφείλει να παραδώσει άμεσα την αλληλογραφία του Αρχιδιαιτητή Μπένετ με τις Ομοσπονδίες των κορυφαίων Πρωταθλημάτων από τα οποία προσπάθησε να αντλήσει διαιτητές. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και αρκούσε ένας ορισμός «παραγγελία» όπως αυτός του Σλοβάκου Κρούζλιακ.

Η νέα πρόκληση της συμμορίας της ΕΠΟ δεν θα περάσει αναπάντητη σε όλα τα επίπεδα.

Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο.

Ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση ας συνεχίσουν με την ανοχή τους να συντηρούν την συμμορία της ΕΠΟ ώστε να εξευτελίζεται κάθε μέρα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υγ.: Με τη χυδαία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθούμε. Εκείνοι ξέρουν καλά και ποιός είναι ο Λούμπος Μίχελ και τι έκανε στο χώρο της διαιτησίας. Εκτός αν τον πλήρωνε ο κύριος Σαββίδης για να κάνει το μοντέλο».

Μοιραστείτε το: