02/04/2023
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 - 16:24

Βόλος: «Λίγος και ανεπαρκής ο Τσέτσιλας»

Πυρά κατά του διαιτητή από τα Γρεβενά εξαπέλυσαν οι Θεσσαλοί, ενώ άφησαν αιχμές και για τον Τάσο Παπαπέτρου

Δύο μέρες μετά την ήττα του από τον Παναιτωλικό ο Βόλος τοποθετήθηκε επίσημα για τον διαιτητή του αγώνα Κωνσταντίνο Τσέτσιλα.

Για μία ακόμη φορά τη φετινή σεζόν οι Θεσσαλοί εξέδωσαν ανακοίνωση. Σε αυτή χαρακτηρίζουν «λίγο» και «ανεπαρκή» τον ρέφερι από τα Γρεβενά. Επίσης, αφήνουν αιχμές και για τον Τάσο Παπαπέτρου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (30/1) ο Βόλος: «Καταρχάς θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη του στον αγώνα του Σαββάτου.

Ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στη διαιτησία του Τσέτσιλα από τα Γρεβενά ο οποίος απέδειξε το πόσο λίγος και ανεπαρκής διαιτητής είναι.

Για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν οι υπεύθυνοι της Ελληνικής Διαιτησίας να τον στείλουν στο… σπίτι του και να μην του επιτρέψουν να «σφυρίξει» ξανά αγώνα επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Αμφιβάλουμε δε αν μπορεί να διαιτητεύσει αγώνα παλαιμάχων ή ακόμα και αναμέτρηση για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οσο για τον κ. Παπαπέτρου ο οποίος ήταν στο VAR δεν έχουμε να πούμε πολλά, διότι έχουμε αναφερθεί πολλάκις σε αυτόν. Οφειλε όμως να είναι πιο προσεκτικός και να υποδείξει επανάληψη του πέναλτι του Βόλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στεκόμαστε σε αυτή τη φάση».

Μοιραστείτε το: