21/02/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 - 13:52

Κάλυψε ρέφερι και VAR στο ΑΕΚ - Άρης ο Μπαλτάκος για λογαριασμό της ΚΕΔ

Συνεχίζει τις… εκπλήξεις η ΕΠΟ μετατρέποντας τον πρόεδρο της σε δημόσιο αγγελιοφόρο της ηγεσίας της διαιτησίας!

H γελοιοποίηση συνεχίζεται στο πάρκο Γουδή με αμείωτη ένταση και ρυθμό… Τα έχουμε δει όλα σε αυτή την ΕΠΟ όποτε πλέον κάθε έκπληξη (δυσάρεστη προφανώς) πρέπει να είναι αναμενόμενη… Η νέα «πρωτοτυπία» ήταν η δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου σε σχέση με τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Άρη στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά - ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ» για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έσπευσε να καλύψει τον ρέφερι και το VAR και μετατράπηκε σε δημόσιο… αγγελιοφόρο της ΚΕΔ για να ενημερώσει πως δεν υπήρχε παράβαση στην επίμαχη φάση, που προκάλεσε τη θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Θεσσαλονικέων!

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ τη Δευτέρα (30/1/2023) αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Σχετικά με περιστατικό στο 52’ του χθεσινού αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ έλαβα μηνύματα και τηλεφωνήματα από διάφορες πλευρές με αντιτιθέμενα συμφέροντα.

Για τον λόγο αυτό επικοινώνησα με την ΚΕΔ, αφού δεν μπορώ προσωπικά να εκτιμήσω μια αμφισβητούμενη φάση, ούτε είναι αυτός ο ρόλος μου. Από την ΚΕΔ έλαβα την απάντηση ότι δεν υπήρξε παράβαση κατά της ΑΕΚ, επειδή:

1. Ο τερματοφύλακας πρώτα απέκρουσε την μπάλα και μετά συγκρούσθηκε με τον επιτιθέμενο.

2. Ο επιτιθέμενος δεν προσπαθούσε να παίξει με την μπάλα.

3. Ο τερματοφύλακας ήταν προσηλωμένος στην μπάλα όχι στον επιτιθέμενο και η μετέπειτα σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη».

Μοιραστείτε το: