02/04/2023
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 - 14:02

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για ΑΣΑ, Απόλλωνα Πόντου, Ηρόδοτο, Επισκοπή και ΟΦΙ

Πληρώνουν τις οφειλές τους ή θα έχουν περιπέτειες οι πέντε ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2

Σε άλλο επίπεδο έχει πάει το φέσι στη Σούπερ Λίγκα 2. Ωστόσο, τα περιθώρια στενεύουν μετά τις αποφάσεις που πάρθηκαν τη Δευτέρα (16/1) από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Πόντου, Ηρόδοτος, Επισκοπή και Ο.Φ. Ιεράπετρας πληρώνουν ή χάνουν βαθμούς. Όλες οι ομάδες έχουν οφειλές προς πρώην παίκτες τους και η τελευταία εξ αυτών χρωστάει και στον Πλατανιά.

Η ανακοίνωση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιγκέλ Αντόνιο Μπιανκόνι Κόλ, του επιδικασθέντος κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 452/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, την επιβληθείσα με την 184/2022 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κονσταντίν Καρρίκι, του συνολικού ποσού των 3.403,44 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 526/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/Ε.Π.Ο, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Χουάν Φελίπε Βίγια Ρουίθ, του επιδικασθέντος κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 302/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, την επιβληθείσα με την 177/2022 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Λέτσο Λαμιόν, του επιδικασθέντος κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 399/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, την επιβληθείσα με την 182/2022 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Σπυρίδωνα Σκόνδρα, του συνολικού ποσού των 2.550 ευρώ, πλέον του ποσού των 200 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 507/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/Ε.Π.Ο, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ερασιτεχνικού σωματείου «Α.Ο. Πλατανιάς», του ποσού των 5.992 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 344/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/Ε.Π.Ο, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Καλούδη Λεμονή, του συνολικού ποσού των 7.671,70 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 544/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/Ε.Π.Ο, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας».

Μοιραστείτε το: