31/01/2023
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 - 13:44

Απόλλων Λάρισας: Παραιτήθηκε ο Μόρας

Δεν αποκλείεται οι ανακατατάξεις να μην περιοριστούν εκεί

Ο ένας μετά τον άλλον φεύγουν οι προπονητές της Σούπερ Λίγκας 2. Σε αναζήτηση τεχνικού και ο Απόλλων Λάρισας, καθώς ο Βαγγέλης Μόρας παραιτήθηκε.

Μόλις σε έξι ματς έκατσε στον πάγκο των Θεσσαλών και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά. Πρεμιέρα έκανε στην ήττα στα πέναλτι από την Καλλιθέα για το Κύπελλο και ακολούθησαν πέντε αγώνες για το πρωτάθλημα. Εκεί ο Απόλλων Λάρισας πήρε εννιά βαθμούς, όσους έχει δηλαδή η 4η Αναγέννηση Καρδίτσας. Παίζουν μάλιστα μαζί για την 6η αγωνιστική οι δυο τους.

Με τον Μόρα οι Θεσσαλοί νίκησαν τον Μακεδονικό εντός, τη Βέροια και τον Απόλλωνα Πόντου εκτός, ενώ έχασαν από Παναθηναϊκό Β' και ΑΕΛ. Παρόλα αυτά αποφασίστηκε η λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Επί της ουσίας αυτό έγινε κατόπιν επιλογής του 41χρονου τεχνικού. Κάποια πράγματα που είδε δεν του άρεσαν. Τα μετέφερε στη διοίκηση, αυτά δεν άλλαξαν και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες είναι πιθανό να μην αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Επίσης, να σημειωθεί ότι ίσως ακολουθήσουν και άλλες ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό του Απόλλωνα Λάρισας από βδομάδα.

Μοιραστείτε το: