02/04/2023
ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 - 13:38

Χαμός στην Καλαμάτα: Ξέσπασμα Αναστασόπουλου, τον τελείωσε η διοίκηση

Του ζητήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του μετά από ανάρτηση που έκανε * Τι ανέφερε σε αυτή ο 29χρονος χαφ

Την πρώτη της ήττα στη σεζόν γνώρισε την Κυριακή (27/11) η Καλαμάτα. Η διαχείρισή της δεν φαίνεται να είναι και η καλύτερη δυνατή.

Όλα ξεκίνησαν από κάποια σχόλια που ακούστηκαν όταν ο Νίκος Αναστασόπουλος αποβλήθηκε προς το τέλος του αγώνα. Οι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί για τον 29χρονο δεν έμειναν αναπάντητοι τόσο μετά το σφύριγμα της λήξης όσο και αργότερα.

Ο Αναστασόπουλος έκανε μία ανάρτηση. Σε αυτή εξαπολύει σφοδρή επίθεση σε συγκεκριμένο άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στην Καλαμάτα και η διοίκηση πήρε την απόφαση να τον «τελειώσει». Ο άλλοτε μέσος της Κέρκυρας και της Λαμίας έχει τεθεί εκτός ομάδας και του ζητήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Είσαι το αγκάθι αυτή της ομάδας και θα συνεχίσεις να είσαι δεν σε φοβάμαι και ούτε θα φοβάμαι να εκφέρω την άποψη μου. Η δουλειά σου εφόσον αγαπάς την ομάδα δεν ειναι να παίρνεις θέση και να λες πρόεδρε μην τους πληρώσεις τα Χριστούγεννα ούτε να χαρακτηρίζεις με τα επίθετα που θες εσυ εμένα που δεν σε βλέπω καν..

Αγαπώ αυτό που κάνω και τιμάω οποία φανέλα φορέσω με το παρά πάνω επειδή ξέρω οι ρουφιάνοι σου θα στο στείλουν και θα το δεις και δεν φοβάμαι κανέναν γιατί πολύ απλά κάνω τη δουλειά μου.. και ούτε πουλάω οπαδολικη ..δεν έχω κατσει ποτέ να ασχοληθώ με τέτοιου είδους ανθρώπους αλλά εσυ είσαι που κανείς το μεγαλύτερο κακό. Όλα αυτά για το προσωπικό μου κομμάτι…

Όσο αναφορά την ομάδα το μόνο που έχω να πω όλοι μας πασχίζουμε κάθε Κυριακή να κερδίσουμε…. Εσυ ζεις κάθε Κυριακή και τρέφεσαι να κράξεις τις προσπάθειες αυτές. Και όσο για το ουστ και το επίθετο που με χαρακτήρισες παίχτη της πλάκας… θα τα πούμε….»

Μοιραστείτε το: