04/12/2022
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 - 16:32

Παναχαϊκή: Έκανε το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα η διοίκηση

Κίνηση σύσφιγξης σχέσεων στους Αχαιούς πριν το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης προετοιμάζεται η Παναχαϊκή. Ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, μετράει επτά βαθμούς μετά από τρεις αγώνες και στόχος της είναι να επιβεβαιώσει και απέναντι σε ένα ακόμη εκ των φαβορί για την άνοδο πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα.

Το έκανε λίγες μέρες πριν απέναντι στην Καλαμάτα. Έμεινε όρθια εκτός έδρας, πήρε τον βαθμό (0-0) και συνεχίζει. Το κλίμα είναι αρκετά καλό στην Πάτρα και σε αυτό βοηθούν και κινήσεις όπως αυτή του βραδιού της Τετάρτης (23/11).

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ «σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής γευμάτισε το βράδυ της Τετάρτης (23/11) στο Lido again στην περιοχή των Ροιτίκων.

Στο πνεύμα της ομαδικότητας και της ενότητας , οι "κοκκινόμαυροι" κατάφεραν να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα και τις σκληρές προπονήσεις.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και μέλη της Διοίκησης της ομάδας μας, γευμάτισαν στο café, bar, restaurant Lido again σε ευχάριστο κλίμα.

Απολαμβάνοντας το φαγητό τους, συζητήθηκαν πολλά θέματα, όχι μόνο αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά αλλά και κοινού ενδιαφέροντος.

Με την ολοκλήρωση του γεύματος άπαντες αποχώρησαν για ξεκούραση, καθώς σήμερα τους περίμενε μια πολύ δύσκολη προπόνηση.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία και το άριστο γεύμα το προσωπικό του Lido again-Πλέγας catering καθώς και τον ιδιοκτήτη».

Μοιραστείτε το: