09/02/2023
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 - 16:03

Περιμένει τον Γιοβάνοβιτς ο Παναθηναϊκός

Στόχος εν όψει του Ιανουαρίου η ενίσχυση μεσοεπιθετικά * Αντιδρούν οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας στο ενδεχόμενο φιλικού

Για τουλάχιστον έναν εξτρέμ και ένα χαφ θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Παίκτες έχουν αρχίσει να προτείνονται και να αξιολογούνται.

Φυσικά την τελική απόφαση θα πάρει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβς είναι εκείνος που θα επιλέξει το ποιος θα αποκτηθεί και έτσι ο Παναθηναϊκός τον περιμένει να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Επαφές γίνονται, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι προχωρημένο. Ούτως ή άλλως υπάρχει κάτι παραπάνω από έναν μήνα μέχρι να ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο για τον Γενάρη.

Εν τω μεταξύ, οι «πράσινοι» προγραμμάτιζαν να δώσουν τρία φιλικά στο διάστημα της παρουσίας τους στην Κύπρο. Το ένα θα ήταν απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Οι οργανωμένοι φίλοι της τελευταίας εξέφρασαν την αντίθεσή τους με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι σε διαδικασία αδελφοποίησης με τους οργανωμένους φίλους του Ολυμπιακού.

Η σχετική ανάρτηση που έκαναν τη Δευτέρα (21/11) οι οπαδοί της κυπριακής ομάδας: «Δυστυχώς οι ανησυχίες μας έπεσαν στο κενό. Καθώς εξηγήσαμε στο Δ.Σ τους λόγους που μας βρίσκει αντίθετους στην διεξαγωγή του αγώνα με τον παναθηναϊκό, το Δ.Σ αποφάσισε όπως μας αγνοήσει.

Αυτό το φιλικό θα μας βρει απέναντι του.

Υ.Γ: Την Πέμπτη 24/11/22 ο σύνδεσμος μας θα διοργανώσει πάρτι στο σωματείο μας. Καλούμε τα μέλη μας και τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου να στηρίξουν τον σύνδεσμο στις προσπάθειες για συσπείρωση».

Μοιραστείτε το: