09/02/2023
ΠΑΟΚ | Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 - 16:54

Μήνυση σε ΕΕΑ και Τζουλάκη από τους Γιώργο και Νίκο Σαββίδη

Δεν αφορά την ίδια την ΠΑΕ η υπόθεση, λένε στον ΠΑΟΚ

Aναμενόμενη αντίδραση προκύπτει από την πλευρά των Γιώργου και Νίκου Σαββίδη ύστερα από την ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη (17/11).

Οι δύο γιοι του Ιβάν Σαββίδη θα καταθέσουν μήνυση κατά της ΕΕΑ και του προέδρου αυτής, Νίκου Τζουλάκη, για διαρροή προσωπικών δεδομένων, ενώ γίνεται λόγος και για ανυπόστατες και εσφαλμένες πληροφορίες.

Την ίδια στιγμή, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφεραν ότι η εν λόγω υπόθεση δεν αφορά την ίδια την ΠΑΕ και πως αποτελεί άλλη μία προσπάθεια της ΕΕΑ να δημιουργήσει προβλήματα και αναστάτωση στον σύλλογο, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

«Η δημοσιοποίηση του αριθμού βουλεύματος και των αδικημάτων είναι εκτός των ορίων ενημέρωσης.

Το βούλευμα σε δίκη δεν σημαίνει ενοχή στο ποινικό σκέλος του. Θα εκτεθούν και θα γελοιοποιηθούν άλλη μια φορά. Τα υπόλοιπα όταν θα μας αντιμετωπίσουν και πάλι», έλεγαν οι «ασπρόμαυροι», προσθέτοντας ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει κάνει ξεκάθαρο λάθος, θεωρώντας ένα βούλευμα ως αμετάκλητο σε ημερομηνία που δεν ήταν, για να απαντήσουν έτσι στην κατηγορία περί ψευδούς δήλωσης από πλευράς του Γιώργου Σαββίδη τον περασμένο Ιούλιο.

Μοιραστείτε το: