05/03/2024
ΛΑΜΙΑ | Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 - 14:45

Λαμία: Κλείνει προπονητή, πήρε Βασιλαντωνόπουλο

Θα γίνουν και άλλες μεταγραφές, αλλά θα υπάρξουν και αποχωρήσεις

Τον αντικαταστάτη του Τζανλούκα Φέστα αναζητά η Λαμία και θα γίνει προσπάθεια ώστε να κλείσει το θέμα του προπονητή εντός της εβδομάδας.

Ο Σάββας Παντελίδης είναι ο πρώτος στόχος, αλλά όχι ο μοναδικός. Μία πρώτη επαφή με τον 57χρονο τεχνικό έχει γίνει. Θα ακολουθήσουν και άλλες τόσο με εκείνον όσο και με άλλους υποψήφιους προπονητές και σύντομα θα βγει λευκός καπνός.

Στη Λαμία γνωρίζουν ότι η διακοπή τους δίνει την ευκαιρία να ανασυνταχθούν και δεν θέλουν να χάσουν πολύ χρόνο. Θα κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να διορθώσουν ορισμένα λάθη από πολύ νωρίς.

Η πρώτη μεταγραφή πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος επιστρέφει στους Φθιώτες. Με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία και άμεσα θα ενταχθεί στις προπονήσεις. Ούτως ή άλλως είχε μείνει ελεύθερος τους τελευταίους μήνες. Μετά την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο δεν μπόρεσε να βρει ομάδα.

Αυτή η μεταγραφή ίσως σημάνει και την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Προβυδάκη. Ο Κρητικός έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και η εικόνα του δεν πείθει. Μετά τη μεταγραφή του Βασιλαντωνόπουλου θα είναι ο τρίτος στην ιεραρχεία.

Τέλος, δεδομένο είναι πως θα γίνουν και άλλες κινήσεις. Προέχει όμως ο προπονητής, αφού οι μεταγραφές θα γίνουν σε συνεργασία με εκείνον. Το ίδιο και κάποιες επιπλέον πιθανές αποχωρήσεις.

Μοιραστείτε το: