05/12/2023
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022 - 14:11

Ξεκινά 12-13 Νοεμβρίου η Γ’ Εθνική

Σε πέντε ομίλους των 14 ομάδων και θα ανέβουν τέσσερις μετά από μπαράζ ανάμεσα στους πρωταθλητές * Το Σαββατοκύριακο 19-20/11 αρχίζει το πρωτάθλημα Γυναικών

Λίγο έμεινε για τη σέντρα! Την Τρίτη (1/11) η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα ξεκινήσει στις 12 και 13 Νοεμβρίου. Μετά από αρκετή καθυστέρηση, μπήκαμε στην τελική ευθεία.

Ως προς τη διεξαγωγή του, οι όμιλοι θα είναι πέντε και θα απαρτίζονται από 14 ομάδες. Στο τέλος της κανονικής διάρκειας οι πρωταθλητές θα παίξουν σε μπαράζ και από εκεί οι τέσσερις θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου.

Εκτός από τη Γ' Εθνική, ξεκινούν και τα γυναικεία πρωταθλήματα Α' και Β' κατηγορίας. Η σέντρα ορίστηκε για τις 19-20 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 12-13 Νοεμβρίου. Θα διεξαχθεί σε πέντε ομίλους των 14 ομάδων, ενώ η άνοδος στην Super League 2 θα κριθεί σε ειδικό πρωτάθλημα με συμμετοχή των πέντε πρωταθλητών της κανονικής περιόδου (θα προβιβαστούν οι τέσσερις πρώτοι).

-Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών, τα γυναικεία πρωταθλήματα Α’ και Β’ Κατηγορίας θα ξεκινήσουν στις 19-20 Νοεμβρίου».

Μοιραστείτε το: