09/02/2023
ΑΕΚ | Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:38

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης κάλεσε στα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς» τους προέδρους όλων των ΠΑΕ της SL1

Δεν θα παραβρεθούν οι Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδης * Τέλος η διάθεση των εισιτηρίων, ενημέρωσε για sold out η Ένωση

Για τα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς» προετοιμάζονται στην ΑΕΚ. Την Παρασκευή (30/9) στις 20:00 (ΕΡΤ3) θα γίνει η εκδήλωση και ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσκάλεσε όλους τους προέδρους των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας 1.

Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκαν σχετικά. Ωστόσο, έχει ήδη γίνει γνωστό πως οι δύο τελευταίοι δεν είναι εφικτό να παραβρεθούν.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι όντως έχει προσκληθεί και μάλιστα υπήρξε απευθείας επικοινωνία και πρόσκληση από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού», όμως, δεν θα δώσει το παρόν στη συγκεκριμένη εκδήλωση λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει διοικητική εκπροσώπηση εκ μέρους των «πρασίνων».

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε πως ούτε εκείνος θα παραστεί στην εκδήλωση. Ο λόγος δεν είναι προσωπικός, αλλά έχει να κάνει με τη γενικότερη πολιτική που ακολουθεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν συνηθίζει τις δημόσιες εμφανίσεις. Σπάνια δίνει το παρών πια ακόμη και στα παιχνίδια της δικής του ομάδας.

Με ενδιαφέρον αναμένονται και οι απαντήσεις των υπόλοιπων προέδρων των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας 1. Έστω και εάν έγινε για το θεαθήναι, η κίνηση από πλευράς ΑΕΚ ήταν ένα βήμα προς το καλύτερο, όπως και η ανέγερση τέτοιων γηπέδων. Να σημειωθεί πως για τα εγκαίνια έγινε sold out.

Μοιραστείτε το: