30/09/2023
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:50

Αναγέννηση Καρδίτσας: Επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Γκινή

Ο 18χρονος επιθετικός είναι πλέον στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη

Επιβράβευση σε ένα δικό της παιδί πρόσφερε η Αναγέννηση Καρδίτσας, με τον Αλέξανδρο Γκινή να υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο 18χρονος επιθετικός ήταν πέρσι στην Κ19 των Θεσσαλών κι έχει τεθεί πλέον στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη για την πρώτη ομάδα.

Στην ανακοίνωση της Κυριακής (25/9) αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Αλέξανδρος Γκινής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 2004 και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε μέλος της Κ-19 του Συλλόγου μας, η οποία πήρε μέρος στο πρωτάθλημα της Superleague 2, όπου ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του. Είναι ακόμη μία έμπρακτη απόδειξη πως τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Ανδρικής ομάδας. Αλέξανδρε σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Με αφορμή την υπογραφή συμβολαίου του Αλέξανδρου Γκινή, ο προπονητής της Κ-19 του Συλλόγου μας, Γιάννης Ποντίκας, δήλωσε τα εξής: “Πρόκειται για μία ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη για όλους μας. Είναι πραγματικά σπουδαίο να βλέπεις νέα παιδιά, να γίνονται επαγγελματίες και να αποκτούν παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο. Βέβαια δεν είναι τυχαίο γεγονός, είναι αποτέλεσμα της σκληρής καθημερινής δουλειάς που γίνεται στο “Γεώργιος Μπαζής”. Όλοι οι προπονητές των τμημάτων υποδομής προσπαθούμε για την εξέλιξη όλων των παιδιών και νομίζω πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Επίσης θα ήθελα να τονίσω πως έχουμε άριστη σχέση και συνεργασία με όλες τις Ακαδημίες της περιοχής και ο στόχος μας είναι όλο και περισσότερα παιδιά να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Όσον αφορά τον Αλέξανδρο θα ήθελα να τον συγχαρώ για την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου και να του ευχηθώ να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες στη ζωή του. Θεωρώ πως σύντομα και άλλα παιδιά θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, διότι και το προπονητικό επιτελείο της πρώτης ομάδας και ο κ. Αμανατίδης προσωπικά δίνουν μεγάλη σημασία στις Ακαδημίες. Μόνο και μόνο που κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν αλλά και φέτος λαμβάνουν μέρος στην προπόνηση της Ανδρικής ομάδας δέκα παιδιά της Κ-19 είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Εμείς ως υπεύθυνοι των Ακαδημιών δίνουμε την υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, ώστε η Αναγέννηση να αναδείξει δικά της παιδιά στο μέλλον”».

Μοιραστείτε το: