04/12/2022
ΑΕΚ | Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:29

Γκατσίνοβιτς: «Ένιωσα πόσο πολύ με ήθελε η ΑΕΚ...»

Ο Σέρβος μέσος θέλει να πανηγυρίσει πολλά τρόπαια με τους «κιτρινόμαυρους»

Η ΑΕΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον αποκτήσει και αυτό ήταν που τον έπεισε να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Αυτό τόνισε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», υπογραμμίζοντας ότι θέλει να πανηγυρίσει πολλά τρόπαια ως παίκτης της Ένωσης.

«Ήταν δύσκολη απόφαση. Πέρασα καλά στον Παναθηναϊκό και δεν το έκρυψα. Όμως, η ΑΕΚ έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να με πείσει. Ένιωσα πόσο πολύ με ήθελε, με ήθελε και τον Ιανουάριο, πριν πάω στον Παναθηναϊκό, και είχε κάνει προσπάθεια να με αποκτήσει. Για μένα είναι σημαντικό ότι με ήθελαν τόσο, όπως και οι φιλοδοξίες που έχει η ΑΕΚ. Αν δεν ήταν ομάδα που έχει σκοπό να χτυπήσει όλα τα τρόπαια, δεν θα πήγαινα.

Το ιδανικό θα ήταν να κερδίσουμε όλα τα τρόπαια. Γι' αυτό και ήρθα στην ΑΕΚ, για να πάρω τίτλους. Φυσικά και το πιστεύω, αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ», ανέφερε ο Σέρβος μέσος.

Επίσης, είπε:

Για την έως τώρα πορεία της ΑΕΚ: «Δεν αρχίσαμε όπως περιμέναμε, θέλαμε περισσότερους βαθμούς. Όμως νομίζω πως βελτιωνόμαστε συνεχώς. Είμαστε μια ομάδα που φτιάχτηκε από την αρχή και όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ποιότητα για να το κάνουμε.

Έβλεπα την ΑΕΚ πέρσι και μου φαινόταν περίεργο όλο αυτό που έγινε και πόσο άσχημα κατέληξε, γιατί είχε παίκτες με ποιότητα. Και φέτος έχει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα. Θεωρώ πως φέτος η ΑΕΚ έχει και ποιότητα και τον κατάλληλο προπονητή. Χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά δεν μπορούμε να τον έχουμε. Πάντως, νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Για την Οpap Arena: «Είναι κάτι πολύ μεγάλο για το κλαμπ και για μας. Ήταν ένα σημαντικό κίνητρο για να υπογράψουμε στην ΑΕΚ. Είναι τεράστια υπόθεση να έχεις μια τέτοια έδρα. Θα μας βοηθήσει να είμαστε κυρίαρχοι στο γήπεδο. Είναι ένα γήπεδο που θα μας δίνει βαθμούς και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Μοιραστείτε το: