01/12/2023
ΑΕΚ | Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:56

AEK: Συμβολική τιμή 21 ευρώ στα εγκαίνια της Opap Arena

Η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για την εκδήλωση της 30ης Σεπτεμβρίου

Η ημέρα για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ πλησιάζει…

Στις 30 Σεπτεμβρίου η Opap Arena θα ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχτεί τους οπαδούς της Ένωσης που θα θελήσουν να βρεθούν στην ιστορική αυτή μέρα για την ΑΕΚ.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε την Παρασκευή (23/9) ανακοίνωση στην οποία έκανε γνωστό ότι για την εκδήλωση θα κυκλοφορήσουν συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ, ενώ δεν θα ισχύσουν τα διαρκείας, ούτε θα δοθούν προσκλήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Φίλοι της ομάδας μας,

Η μεγάλη στιγμή που θα σημαδέψει τη νεότερη ιστορία της ΑΕΚ, πλησιάζει. Στις 30 Σεπτεμβρίου η ΟPAP ARENA στην Νέα Φιλαδέλφεια ανοίγει τις πύλες της για να σας υποδεχθεί στην επίσημη τελετή των εγκαινίων, που θα γράψει ιστορία.

Τα επίσημα εγκαίνια της ΟPAP ARENA, είναι μια ξεχωριστής μορφής εκδήλωση, μοναδική στα χρονικά. Ένα ιστορικό και πολιτιστικό δρώμενο, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή και τη μνήμη εκατομμυρίων Ενωσιτών. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα εκδώσει συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Για τα θυρανοίξια του Ναού της ΑΕΚ δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας και δεν πρόκειται να εκδοθεί καμία πρόσκληση.

Ωστόσο, οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023 θα έχουν προτεραιότητα όταν ανοίξει η διαδικασία της πώλησης των εισιτηρίων. Μετά το πέρας του χρονικού ορίου για το οποίο θα ισχύει η προτεραιότητα των κατόχων διαρκείας, η διαδικασία θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας».

Μοιραστείτε το: