09/12/2022
Κύπελλο Ελλάδας | Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:35

Πρόβλημα με την έδρα του αγώνα Βύρων Καβάλας - Παναχαϊκή

Δεν μπορεί να γίνει στο «Βερούλειο», αντιδρά ο ΑΟΚ για το «Ανθή Καραγιάννη»

Ο Βύρων Καβάλας ο εκπρόσωπος της ομώνυμης ΕΠΣ στο Κύπελλο Ελλάδος αγωνίζεται για την 3η φάση του θεσμού με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Το παιχνίδι έχει οριστεί, όπως και τα περισσότερα, για την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ωστόσο δεδομένα θα αλλάξει τόσο η έδρα όσο και η ημερομηνία της αναμέτρησης.

Το γήπεδο της καβαλιώτικης ομάδας το «Βερούλειο» (ΦΩΤΟ) δεν έχει την απαιτούμενη άδεια για να φιλοξενήσει παιχνίδι με αντίπαλο επαγγελματικής κατηγορίας και έτσι οι ιθύνοντες του συλλόγου ζήτησαν από την ΕΠΟ τη μετάθεση του αγώνα για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, αλλά και τη διεξαγωγή του στην έδρα του ΑΟΚ, το «Ανθή Καραγιάννη».

Τόσο η ΕΠΟ, όσο και η Παναχαϊκή, που επίσης ενημερώθηκε, είναι σύμφωνες με την αλλαγή έδρας και ημερομηνίας, ωστόσο αντιδρά ο ΑΟΚ. Και αυτό διότι πρόσφατα έγινε επανασπορά στο «Ανθή Καραγιάννη» και οι άνθρωποι της Καβάλας πρότειναν όπως μεταφερθεί η αναμέτρηση στο γήπεδο τους, αλλά στις 9 Οκτωβρίου.

Φυσικά κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παράγοντες του Βύρωνα ήρθαν σε επαφή με τους υπεύθυνους του χόρτου στο «Ανθή Καραγιάννη» και οι τελευταίοι τους διαβεβαίωσαν ότι το ματς μπορεί να γίνει στο εν λόγω γήπεδο στις 2/10 παρά τα αντίθετα που υποστηρίζουν από τον ΑΟΚ, με την ΕΠΟ να παίρνει εντός των επόμενων ημερών την τελική απόφαση.

Μοιραστείτε το: