23/09/2023
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:05

Μίτσελ: «Έχει υποστεί κρίση ταυτότητας ο Ολυμπιακός...»

Τι είπε για τον Μαρσέλο ο τεχνικός των πρωταθλητών

Ο Μίτσελ επέστρεψε στον πάγκο του Ολυμπιακού, καλείται να τον επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών και σε δηλώσεις του στην πατρίδα του είπε ότι έχουν πάθει κρίση ταυτότητας οι πρωταθλητές.

Ο Ισπανός τεχνικός, μιλώντας στο «Cadena Ser», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στα χαρτιά όλα φαίνονται πολύ καλά, αλλά ξεκίνησαν πολύ άσχημα.

Έχουν υποστεί κρίση ταυτότητας, όμως μερικές φορές έχει συμβεί και στη Ρεάλ Μαδρίτης να έρχονται μεγάλοι παίκτες από άλλους συλλόγους και να μην αντέχουν την πίεση. Κι εδώ, επίσης, υπάρχει πίεση».

Και πρόσθεσε: «Στον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνεις καλά στην Ευρώπη. Εμείς τότε (σ.σ. μιλάει για την πρώτη του θητεία) είχαμε επτά παιχνίδια στο γήπεδο μας χωρίς ήττα στο Tσάμπιονς Λιγκ. Σε εκείνα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είχαμε κάθε φορά 32.000 κόσμο να φωνάζουν δύο ώρες πριν από κάθε παιχνίδι».

Όσον αφορά τον Μαρσέλο, σχολίασε: «Ο κόσμος εδώ δίνει μεγάλη προσοχή σε παίκτες τύπου Μαρσέλο, ο οποίος είναι και πολύ ταπεινός. Οι οπαδοί σε αντιμετωπίζουν ως σταρ και όμως, ο Μαρσέλο, μετά από όλα όσα έχει κερδίσει, συμπεριφέρεται με απόλυτη φυσικότητα και σεβασμό για τον τόπο που τον υποδέχθηκε».

Μοιραστείτε το: