26/09/2022
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:46

Απόλλων Σμύρνης: Τι κράτησε ο Τάτσης από το φιλικό με τον Πανιώνιο και η συνέχεια για μεταγραφές… (video)

Ρεαλιστής ο κόουτς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», τι δεν του άρεσε και η διαπίστωση για τους παίκτες που προοδευτικά ανεβαίνουν σε φυσική κατάσταση * Δείτε τις δηλώσεις του στο a-sports.gr

Ικανοποιημένος είναι ο Γιάννης Τάτσης από την πορεία της προετοιμασίας του Απόλλωνα Σμύρνης… Ο κόουτς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε για την εικόνα των «κυανόλευκων» στο τελευταίο φιλικό κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και το αν θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης με ελεύθερους ποδοσφαιριστές, καθώς η προθεσμία τελειώνει στις 30 Σεπτεμβρίου…

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης αρχικά είπε για τη νίκη γοήτρου με 0-2 στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή (18/9):

«Ήταν ένα φιλικό, που έγινε σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους του Πανιωνίου, αλλά και του Απόλλωνα όσοι ήρθαν, καθώς ήταν μια όμορφη και συναισθηματική εκδήλωση για τις χαμένες πατρίδες.

Από εκεί και πέρα στο φιλικό παιχνίδι, κάναμε μια σοβαρή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, κρατάω και βάζω αυτή τη λέξη αν εξαιρέσω μόνο από το 46’ μέχρι περίπου το 60’. Αυτό το κομμάτι θέλω να το αξιολογήσω… Ίσως τα παιδιά μπήκανε κρύα, ίσως ο Πανιώνιος άρχισε να πιέζει πιο ψηλά, ίσως έπρεπε να ζεσταθούμε πιο καλά εντός εισαγωγικών και ίσως έπρεπε να βρούμε το μομέντουμ εκείνη την ώρα απέναντι στον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα επαναλαμβάνω, κάναμε μια σοβαρή εμφάνιση, κάναμε δύο γκολ, κακώς ακυρώθηκε ένα ακόμη και το άλλο που κρατάω είναι ότι πήραν ακόμα μια επιβάρυνση σε χρόνο συμμετοχής οι παίκτες και κάποιοι που ήταν πίσω έχουν ανέβει σε επίπεδο φυσικής κατάστασης…». 

-Για κάποιους παίκτες, που φάνηκε μέσα σε μία εβδομάδα ραγδαία βελτίωση ο Τάτσης είπε:

«Ήταν μια αμιγώς προπονητική εβδομάδα… Ναι χρειάζονται και οι προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια. Τα επόμενα σχέδια είναι να κάνουμε δύο φιλικά ακόμα μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να βγάλω εκ νέου συμπεράσματα και να έχουμε ένα σύνολο με βάθος». 

-Για τυχόν επιπλέον μεταγραφές ελεύθερων παικτών είπε: 

«Είχα πει 1 με 3, κάναμε 2, όσο έχουμε χρόνο θα προσπαθήσουμε με ελεύθερους παίκτες σε σχέση με τι πιθανόν μπορεί να μας λείψει, αυτά θα φανούν από τα φιλικά και θέλουμε να δούμε όλα τα χαρακτηριστικά…».   

-ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΤΣΗ

Μοιραστείτε το: