04/12/2022
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:51

Πήγαν δικαστικό επιμελητή για να πετάξουν την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης από τη Ριζούπολη!

Στα άκρα οδηγεί το γηπεδικό θέμα ο Ερασιτέχνης * Για μοχλό πίεσης και στοχευμένες ενέργειες για να αναγκάσουν τη σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ να αποχωρήσει ώστε ο Ερασιτέχνης εν συνεχεία να δώσει τις μετοχές σε φιλικά προσκείμενο σε αυτόν παράγοντα - χρηματοδότη τμήματος του, κάνουν λόγο στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» 

Και μη χειρότερα… Ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης το πρωί της Τετάρτης (14/9) οδήγησε στα άκρα το γηπεδικό θέμα επιχειρώντας να πετάξει από τη Ριζούπολη την «κυανόλευκη» ΠΑΕ! Συγκεκριμένα ο Ερασιτέχνης έστειλε δικαστική επιμελητή, σφράγισε το γήπεδο και άλλαξε κλειδαριές!

Ο πόλεμος, που επιχειρείται στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» εκ των έσω μας γυρίζει πίσω σχεδόν δύο δεκαετίες και η δραματική αυτή εξέλιξη έφερε τη φυσιολογική ανακοίνωση – αντίδραση της ιστορικής ομάδας.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ κάνει λόγο για μοχλό πίεσης προς τη μεριά της για να ενδώσει στις οικονομικές απαιτήσεις του Ερασιτέχνη, επισημαίνοντας ακόμα ότι πρόκειται για στοχευμένες ενέργειες προκειμένου να αναγκάσουν τη σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ να αποχωρήσει ώστε ο Ερασιτέχνης εν συνεχεία να δώσει τις μετοχές σε φιλικά προσκείμενο σε αυτόν παράγοντα - χρηματοδότη τμήματος του!

Κι όλα αυτά συμβαίνουν με κύριο πεδίο αντιπαράθεσης τα μικρά γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο που είναι απαραίτητα το τελευταίο 48ωρο για την ολοκλήρωση των μεταγραφών της ομάδας…   

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αναφέρει τα εξής αποκαλυπτικά και άκρως σημαντικά:

«Σήμερα (14/9/2022) το πρωί ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης, σφράγισε το γήπεδο με δικαστικό επιμελητή και άλλαξε τις κλειδαριές του γηπέδου της Ριζούπολης, στερώντας από την ΠΑΕ Απόλλων τους αναγκαίους και προβλεπόμενους από τον Αθλητικό Νόμο χώρους και αθλητικές εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις και τους αγώνες της, φιλικούς και επίσημους.

Είναι ακόμα μία ενέργεια για να αναγκάσουν την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης να ενδώσει στις οικονομικές απαιτήσεις τους και να εκδιώξουν τους σημερινούς μετόχους της ομάδας, ώστε στη συνέχεια να δώσουν τις μετοχές της ΠΑΕ σε φιλικά προσκείμενο σε αυτούς παράγοντα - χρηματοδότη τμήματος του Ερασιτέχνη.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ξεκινά άμεσα τις επιβεβλημένες πλέον νομικές ενέργειες και συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ., στο οποίο θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την ασφυξία που προσπαθούν να οδηγήσουν την ομάδα, ο κ. Καταβέλος, ο κ. Παπαγεωργίου και λοιποί συνεργάτες τους...

Ενδεικτικό των ενεργειών – προθέσεων τους είναι ότι αύριο (15 Σεπτεμβρίου) τελευταία ημερομηνία μεταγραφών, οι κύριοι αυτοί επιχειρούν να πετάξουν την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης από τα γραφεία της στο γήπεδο, προκειμένου να μην μπορεί να ολοκληρώσει τις κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού της. Κάτι το οποίο θα αποτύχουν να πραγματοποιήσουν…».

Μοιραστείτε το: